• Головна
  • У Львові відбудеться Велике августовське водосвяття
19:26, 8 серпня 2018 р.

У Львові відбудеться Велике августовське водосвяття

14 серпня у Львові відбудуться заходи до 1030-річчя Хрещення Русі-України.

Як повідомили у прес-службі Львівської міськради, о 18 годині в Архикатедральному Соборі Святого Юра відбудеться Літургія, - передає 032.ua.

Опісля на площі Святого Юра, перед пам’ятником Праведному Митрополиту Андрею Шептицькому, відбудеться Велике августовське водосвяття за участю вірних та духовенства.

Читайте також: Куди піти у Львові цього тижня: 8 цікавих подій

Нагадаємо, що Велике августовське водосвяття та інші традиційні чини відбудуться в усіх греко-католицьких храмах України, з нагодивідзначення 1030-річчя Хрещення Русі. Відповідну постанову прийняли в лютому цього року на 78-ій сесіїСиноду ЄпископівКиєво-Галицького Верховного Архиєпископства УГКЦ.

Серед інших заходів, які були заплановані для належного відзначення річниці - присвята цьогорічної Загальноукраїнської прощу до Зарваниці цій події з проведенням Чину відновлення хресних обітів; 28 липня у всіх храмах Києво-Галицького Верховного Архиєпископства УГКЦ, у день Святого Володимира, відслужили Божественні Літургії з Чином відновлення хресних обітів, а 29 липня організували прощу семінаристів УГКЦ до Києва.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #релігія #УГКЦ #Хрещення_Русі #річниця #відзначення
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,67
39,74
EUR
42,68
42,75
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...