• Головна
  • Школу на Левандівці обладнають системою відеоспостереження
16:04, 3 серпня 2018 р.

Школу на Левандівці обладнають системою відеоспостереження

Дирекція Львівської середньої загальноосвітньої школи № 65, яка розташована на вулиці Роксоляни, 35 уклала договір на капітальний ремонт будівлі з монтажем системи відеоспостереження, - передає 032.ua.

Згідно з договором, опублікованим у системі "Прозорро", виконавцем робіт став ФОП Курка Руслан Орестович. За 488 тисяч 747 гривень 85 копійок він повинен облаштувати в школі відеокамери. Усі роботи мають бути завершені до 31 грудня 2018 року.

Читайте також: Родина екс-голови Львівської ОДА володіє нерухомістю в Америці на сотні тисяч доларів, - ВІДЕО

Згідно з даними ЄДР, Фізична особа-підприємець Курка Руслан Орестович зареєстрований у Львові. Основний вид діяльності компанії - електромонтажні роботи. Окрім цього, ФОП пропонує обслуговування систем безпеки, роздрібну торгівлю через пошту чи Інтернет; ремонт і технічне обслуговування машин і устатковання промислового призначення.

Школу на Левандівці обладнають системою відеоспостереження, фото-1

Нагадаємо, що облаштування львівських шкіл камерами відеоспостереження розпочали минулого року. Першою обладнали відеокамерами школу №3. Згодом система охоронної сигналізації та відеоспостереження була встановлена ще у 15 навчальних закладах міста: школі “Джерельце”, “Провесінь”, ЛСШ №4, Львівській лінгвістичній гімназії, гімназії “Престиж”, ДНЗ №167, №160, №180 та інших.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #освіта #Левандівка #безпека
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,68
39,76
EUR
42,60
42,68
PLN
9,88
9,93
Оголошення
live comments feed...