• Головна
  • У Львові буде діяти виставка-конкурс масштабних авіа- та автомоделей «Lviv Scale Models Fest»
20:42, 2 листопада 2012 р.

У Львові буде діяти виставка-конкурс масштабних авіа- та автомоделей «Lviv Scale Models Fest»

3 листопада у Львові починається виставка-конкурс масштабних авіа- та автомоделей «Lviv Scale Models Fest». Відтак «Lviv Scale Models Fest» представить понад 300 моделей та відкриє деякі технології виконання робіт. Для відвідувачів та учасників проводитимуть майстер-класи.

Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

У перший фестивальний день о 13:00 год черкаський моделіст Сергій Алехно проведе перший майстер-клас. Відбуватиметься інтерактивна презентація – усі дії майстра глядачам також транслюватимуть на екрані.

«Сергій Алехно – спортсмен, бодібілдер. Уявляєте, наскільки цікаво спостерігати, як людина із надзвичайно розвиненою спортивною статурою робить таку делікатну роботу», – зазначає Ігор Майор, співорганізатор «Lviv Scale Models Fest».

У неділю, 4 листопада, майстер-клас зі стендового моделювання проведе професіонал з Одеси Руслан Слюсаренко.

На «Lviv Scale Models Fest» можна буде не лише побачити оригінальні авіа-, автомоделі військової та космічної техніки у масштабних мініатюрах, спробувати себе у якості моделіста, а зустрітися із автором книги «Крила над Галичиною» Ярославом Янчаком.

Нагадаємо, виставка-конкурс «Lviv Scale Models Fest» працюватиме протягом двох днів, у суботу та неділю, з 10:00 до 19:00.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,80
39,84
EUR
42,82
42,88
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...