• Головна
  • Директор "Екотелю" заперечує, що вони хочуть розбудувати готель на вул Сахарова
15:38, 30 липня 2018 р.

Директор "Екотелю" заперечує, що вони хочуть розбудувати готель на вул Сахарова

Директор “Екотелю”, що на вулиці Сахарова, 42, заявив, що вони не мають наміру розбудовувати свою будівлю, як це пропонується у розробленому детальному плані території обмеженої вул. І. Горбачевського та вул. Ак. А. Сахарова.

Про це стало відомо із документа, що “Екотель” адресував відділу громадського контролю Управління “Секретаріат ради” Львівської міськради 27 липня, повідомляє 032.ua.

Як писав 032.ua 26 липня, нещодавно на сайті Львівської міськради опублікували пояснювальну записку громадських слухань з приводу розробленого детального плану території обмеженої вул. І. Горбачевського та вул. Ак. А. Сахарова.

Згідно з документом, основною метою розроблення ДПТ була реконструкція існуючого готелю “Екотель” з прибудовою на шість поверхів і розташування багатоквартирної житлової забудови змінної поверховості (5-6 поверхів) із вбудованими закладами обслуговування населення, дошкільного навчального закладу та музичної школи.

Директор "Екотелю" заперечує, що вони хочуть розбудувати готель на вул Сахарова, фото-1

У документі також зазначалося, що новий корпус “Екотелю” матиме шість поверхів і 100-120 готельних номерів. При цьому він буде поєднаний із існуючим корпусом переходом на рівні 3-4-5-х поверхів. Також для розбудованого готелю збудують підземний паркінг, місткістю 50-60 автомобілів.

27 липня директор “Екотелю” скерував до Львівської міськради лист, де заявив, що вони не мають наміру здійснювати реконструкцію готелю і ніколи не зверталися до Львівської міськради, як замовника даної містобудівної документації , з метою передбачення у детальному плані території, обмеженої вул. І. Горбачевського та вул. Ак. А. Сахарова, можливості здійснити реконструкцію готелю “Екотель” з добудовою нового конкурсу та підземного паркінгу.

У листі також наголошується, що “Екотель” жодного стосунку до такої ініціативи немає та участі у громадських слуханнях брати не буде.

Директор "Екотелю" заперечує, що вони хочуть розбудувати готель на вул Сахарова, фото-2

Згідно з ЄДР, “Екотель” належить дружині екс-директора комунального підприємства "Адміністративно-технічне управління". Камінській Ірині Степанівній. Також вона володіє ТОВ "Ренесанс центр", основним напрямком якої є виробництво побутових та косметичних миючих засобів під торговою маркою "Olio".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новиниЛьвова #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...