• Головна
  • Завтра у Львові безкоштовний урок для учнів 8-10 класів
16:57, 2 листопада 2012 р.

Завтра у Львові безкоштовний урок для учнів 8-10 класів

3 листопада учнів 8-10 класів навчать створювати анімацію. 
Об'єднання САМОПОМІЧ спільно з Комп’ютерною Академією «ШАГ» запрошують школярів на безкоштовний відкритий урок на тему: «Тропічний острів». Школярів  навчать створювати анімацію в Adobe Photoshop.
Гідом по тропічному острову буде Оксана Йориш (викладач кафедри «Комп’ютерної графіки та дизайну»). Саме вона розкаже як підготувати зображення до анімації та як виконати саму анімацію.
Серія уроків відбувається в рамках Всеукраїнського чемпіонату комп’ютерних талантів «Золотий байт 5». В цьогорічному чемпіонаті представлена номінація «Юний Джедай» – спеціально для школярів.

«Ми радо підтримуємо усі проекти, що допомагають львів’янам розвиватись», - повідомили в прес-службі об'єднання САМОПОМІЧ
Безкоштовний урок проведуть в приміщенні Львівської філії Комп’ютерної Академії «ШАГ» за адресою: вул. Замарстинівська, 83а (перехрестя з вул.Липинського). Доїхати можна трамваями №4 або 5 (вул. Городницька) або маршрутками: №№ 1, 25, 26, 34, 35, 54, 114 (вул. Замарстинівська).

 Довідка

Всеукраїнський чемпіонат комп’ютерних талантів «Золотий Байт» започаткований Комп’ютерною Академією «ШАГ» в 2008 році. Конкурс орієнтований на молоде, прогресивне покоління, яке прагне проявити та реалізувати свою здібності в сфері ІТ-технологій, дизайна та комунікацій.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...