• Головна
  • Ремонт вулиці Лесі Українки завершать до 20 листопада
13:54, 2 листопада 2012 р.

Ремонт вулиці Лесі Українки завершать до 20 листопада

Усі ремонтні роботи на вулиці Лесі Українки планують завершити до 20 листопада. Наразі на об'єкті працівники "Львівводоканалу" під'єднують магістральний водогін та прилеглі будинки до діючих мереж.

На вулиці Лесі Українки кипить робота. Група працівників проводить завершальний етап робіт по водопроводах. За словами "Львівводоканалу", новий водогін забезпечуватиме безперебійне водопостачання понад 11 тисяч львів'ян.

 – Реконструкція водопровідних мереж покращить надійність водозабезпечення та водовідведення. Водомережі на вулиці Лесі Українки були прокладені у 1900-1901 роках. Вони до сьогодні нам служили, але були уже в аварійному стані, – пояснив Володимир Садовий, головний інженер ЛМКП "Львівводоканал".

 Ремонтні роботи на вулиці Лесі Українки розпочали у вересні цього року. За цей час вдалось замінити магістральний водопровід, каналізаційні випуски та частину аварійних колекторів, а також усі колодязі та дощоприймальну систему.-пише сайт20minut.ua

 – Вулиця Лесі Українки є дуже складною у плані виконання робіт. Складність полягає у тому, що вона є вузькою і чимало роботи доводиться виконувати вручну. Розкопки проводили на глибині до 5 метрів. Також важко загнати техніку. Однак, попри всі труднощі, ми справилися з цим завданням. До 20 листопада плануємо завершити увесь комплекс робіт. Після ремонту ця вулиця стане пішохідною, – зауважив Ігор Фалюта, в. о. начальника управління капітального будівництва ЛМР.

 

.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,81
39,85
EUR
42,82
42,86
PLN
9,85
9,87
Оголошення
live comments feed...