• Головна
  • Компанія двох львівських екс-депутатів планує збудувати багатоквартирні житлові будинки на вул. Миколайчука
15:20, 27 липня 2018 р.

Компанія двох львівських екс-депутатів планує збудувати багатоквартирні житлові будинки на вул. Миколайчука

На вулиці Миколайчука, 11а та 40 можуть з'явитися багатоквартирні житлові будинки.

Відповідний проект ухвали уже опублікований на офіційному порталі депутатів, повідомляє 032.ua.

Згідно із проектом ухвали, приватне підприємство “Юридична компанія “Егіда-Львів” просить у міськради дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення двох земельних ділянок.

Зокрема, вони хочуть отримати дозвіл щодо відведення земельної ділянки площею 0, 2389 га на вулиці Миколайчука, 11а та земельної ділянки площею 0,1272 га на Миколайчука, 40 для будівництва та обслуговування багатоквартирних житлових будинків.

Також проектом ухвали передбачається зміна цільового призначення земельних ділянок. Зараз це землі промисловості, транспорту, зв'язку, енергетики, оборони та іншого призначення, а будуть, якщо документ підтримують депутати ЛМР, землі житлової та громадської забудови.

В інформаційній довідці до проекту ухвали повідомляється, що земельні ділянки за адресою Миколайчука, 11а і 40 були надані в оренду компанії для обслуговування насосних свердловин. Зараз там розташовані будівлі, які належать цій компанії.

Фото земельних ділянок, які опубліковані разом із проектом ухвали.

Спершу компанія отримала згадані земельні ділянки в оренду на 5 років у 2010-ому, а у 2015 році термін оренди, рішенням депутатів, їм продовжили на 10 років, зокрема, до 23.04.2025 року.

Згідно з ЄДР, кінцевими бенефіціарними власниками компанії є Тістик Володимир Зіновійович, Тістик Ярослав Зіновійович та Мичка Ніна Михайлівна із села Чемериці Перемишлянського району Львівської області.

Прізвище Тістик є відомим у Львові.

Так, свого часу Ярослав Тістик був депутатом Львівської міськради, а його брат Володимир – депутатом Львівської облради. Обоє представляли “Свободу”.

Як з'ясував 032.ua, брати Тістики володіють не лише приватним підприємством “Юридична компанія “Егіда-Львів”, а й входять у перелік засновників компанії “Володар”, основною діяльністю якої є роздрібна торгівля з лотків і на ринках харчовими продуктами, напоями та тютюновими виробами. Також, відповідно до ЄДР, їм належить ТзОВ "СВ" (23889186), основний вид діяльності якої - це сфера оптової торгівлі іншими товарами господарського призначення.

Кілька років тому брати Тістики опинилися в епіцентрі скандалу у Львові. За інформацією видання "Наші Гроші. Львів", у 2005 році компанія “СВ”, яка належить братам, стала власником нежитлової будівлі загальною площею 126,5 кв. м на вулиці Гетьмана Мазепи, 25-б у Львові.

У 2012 році вони отримали в оренду на 10 років земельну ділянку площею 0,4511 га на цій вулиці для обслуговування торгово-розважального комплексу. А згодом ТОВ “СВ” здійснило реконструкцію існуючої будівлі, внаслідок чого 126,5 кв. м перетворилися на 612,3 кв. м.

Компанія двох львівських екс-депутатів планує збудувати багатоквартирні житлові будинки на вул. Миколайчука , фото-6

Фото – самобуд на вулиці Мазепи (maps.google.com.ua)/ "Наші гроші. Львів".

Згідно з ЄДР, юридичне місцерозташування приватного підприємства "Юридична компанія “Егіда-Львів” - вулиця П. Орлика, будинок 5-Б. Сьогодні за цією адресою розташований готельно-ресторанний комплекс “СВ”.

Читайте також на нашому сайті: Садовий доручив своїй улюбленій фірмі провести соціологічне дослідження серед львів'ян.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Юридичнакомпанія“Егіда-Львів" #Тістик
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...