• Головна
  • Зі Львова на фестиваль до Тернополя
Промо
17:00, 26 липня 2018 р.

Зі Львова на фестиваль до Тернополя

Промо

З 19 по 22 липня 2018 року у славному місті Тернополі, яке оспівував культовий львівський гурт Брати Гадюкіни, проходив фестиваль "Файне Місто". Це один з найпотужніших фестивалів "гігантів" України, тому ми не могли оминути своєю увагою даний захід, який розташувався всьоголиш за 135 км від міста Лева.

Найпростіше та найбюджетніше добиратись до Тернополя електричкою, також туди регулярно курсують автобуси, а ще можна знайти попутника через blablacar. Дві-три години і Ви опиняєтесь у файному місті Тернополі. 

Дорогою до фестивалю ми познайомились із веселою компанією молодих людей, які також їхали зі Львова на фестиваль.

"Я не пропустила жодного фестивалю “Файне місто”. Їжджу туди щороку з 2013 року. Ще пам'ятаю який цей фестиваль був маленьким, людей було зовсім не багато, особливо якщо порівнювати з останнім роком. І якщо мені не зраджує пам'ять, то виступали там лише українські гурти. Мені дуже приємно бачити як кожного року збільшується та розвивається цей фест — і кількість музичних виконавців зростає, і покращується інфрастурктура самого фестивалю, одним словом організація щоразу краща!" - ділиться із нами Марія, студентка зі Львова.

Її друзі погоджуються із нею і розповідають, що окрім виступів їхніх улюблених музичних гуртів, їм шалено подобаються фестивальні розваги: "Цього року організатори обіцяють влаштувати спортивну зону, де можна буде пограти футбол, стрітбол та волейбол, ще має працювати гейм клуб, де можна буде пограти різні комп'ютерні ігри — хочу спробувати максимально все! А ще чув, що на фестивалі має бути реслінг — цікаво поглянути на це шоу не по телевізору", розповідає 23-річний Антон.

Єдиний мінус фестивалю, на думку цієї молодої компанії, це те, що декілька улюблених музичних гуртів можуть пересікатись у часі на різних сценах і тоді доведеться обирати на кого ж таки піти відриватись.

Добравшись нарешті до фестивалю, на реєстрації нам видали паспорти Файних Людей. Це дуже зручна книжечка, де є необхідна вся інформація для мешканця Файного Міста, а також є декілька приємних бонусів: можна вклеїти своє фото у фестивальний документ, з його допомогою можна зареєструвати фестивальний шлюб і, пройшовши квест із Файним паспортом, можна отримати знижку на придбання квитків на наступний фестиваль у 2019 році.

Зі Львова на фестиваль до Тернополя, фото-3

На території фестивалю є два наметових містечка (безкоштовне без особливих зручностей та платне із включеними додатковими послугами), 7 сцен із різними музичними напрямками, де виступають українські виконавці та безліч іноземних музикантів, луна парк, спортивний парк, хендмейд ярмарок, гейм клуб, реслінг, паратрейк та навіть дитяча кімната. Словом, нудьгувати тут не доводиться.

За словами ведучих головної сцени Main Stage фестиваль зібрав понад 15 тисяч відвідувачів — громадян Файного Міста.

Організатори обіцяють наступного року провести не менш файний фестиваль, тож до зустрічі у 2019 році!

*Фото Nelia Marchuk

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,88
42,93
PLN
9,88
9,91
Оголошення
live comments feed...