• Головна
  • Попередні результати виборів на Львівщині: «Свобода» – 37,9%, «Батьківщина» – 35,6%
17:44, 31 жовтня 2012 р.

Попередні результати виборів на Львівщині: «Свобода» – 37,9%, «Батьківщина» – 35,6%

Як висловився голова Львівської ОДА Михайло Костюк, рівень організації виборів на Львівщині та їх результати підтверджують виконання зобов’язань про забезпечення прозорого, чесного і демократичного виборчого процесу.

Застерігаю усіх, щоб ніхто не думав братись до тиску, залякувань та безпідставних звинувачень, і не переходив межу законності, піддаючись спокусі прислужитись тій чи іншій політичній силі

Так, згідно з попередніми даними, ВО «Свобода» отримала 37,93%, Об’єднана опозиція «ВО «Батьківщина» набрала 35,62%, Удар – 14,35%, Партія регіонів – 4,74%.

За словами М.Костюка, намагання окремих політиків вивести голову обласної державної адміністрації на порушення закону є марними. «При наявності подібної інформації раджу цим політикам звернутись із відповідною заявою у правоохоронні органи, пам’ятаючи про відповідальність за надання неправдивої інформації», - попередив він.

«Я, як голова Львівської обласної державної адміністрації, залишаю за собою право звернутися в суд з заявою про підрив ділової репутації, образу честі та гідності, - заявив Михайло Костюк. - Тому застерігаю усіх, щоб ніхто не думав братись до тиску, залякувань та безпідставних звинувачень, і не переходив межу законності, піддаючись спокусі прислужитись тій чи іншій політичній силі».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,47
41,51
EUR
45,74
45,79
PLN
10,61
10,64
Оголошення
live comments feed...