• Головна
  • Лише половина маршруток Львова облаштовано GPS
17:04, 31 жовтня 2012 р.

Лише половина маршруток Львова облаштовано GPS

Станом на сьогодні 287 автобусів у Львові облаштували навігацією

«Сьогодні ми мали б отримати 27 пристроїв навігації, протягом 2-3 днів вони будуть встановлені на наших автобусах. Відтак 60 автобусів будуть облаштовані GPS-системою. Інші 100 автобусів плануємо до наступної середи також облаштувати», – розповів Михайло Сидорович, директор АТП №1.

Нагадаємо, облаштовувати навігатори на автобусах АТП № 1 буде фірма з Кривого Рогу UMT. Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

ТзОВ «Фіакр Львів» зі 125 автобусів, які обслуговують міські маршрути, облаштувало навігацією 114 машин. ТзОВ «Успіх БМ» навігацію встановило на усіх автобусах – 95 машин.

Як розповів Степан Кузбит, в.о.голови правління ПАТ ЛАТП 14630, зараз на підприємстві облаштували навігацією 30 автобусів. «Протягом 2 днів плануємо облаштувати навігацією ще 12 автобусів, а протягом наступних двох тижнів – усі. Ми залучили до виконання цих робіт дві фірми – львівську і з Кривого Рогу», – уточнив Степан Кузбит.

«У нас вже 15 автобусів облаштовані навігацією. Фірму ми залучили нашу, львівську. Загалом у нас 125 автобусів, які обслуговують міські маршрути», – розповів директор ТзОВ «Міра і К» Микола Шкурган.

Як уточнив заступник начальника управління транспорту та зв’язку Андрій Білоус, перевізник «Міра і К» доступу до системи навігації управлінню ще не надав. Відтак моніторити роботу маршрутів, які обслуговує «Міра і К», неможливо.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,75
EUR
42,70
42,75
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...