• Головна
  • Правоохоронці Львівщини ввічливо «відшивають» журналістів, - адвокат
17:21, 31 жовтня 2012 р.

Правоохоронці Львівщини ввічливо «відшивають» журналістів, - адвокат

Керівництво правоохоронних органів неохоче надає інформацію про порушення, які здійснили працівники міліції, а також не хоче розголошувати інформацію про причини звільнення своїх співробітників.

Про це сьогодні під час брифінгу розповів адвокат Олег Мицик.

Адвокат зазначає, що працівників міліції переважно звільняють одразу після того, як виявляється їхня причетність до того чи іншого порушення, не чекаючи на відповідне рішення суду. А відтак, систематизувати інформацію про звільнених правоохоронців після рішень суду, практично неможливо, інформує журналіст 032.ua.

«Не існує заборони звільняти працівника міліції до того, як буде рішення суду. А судове засіданні у нас триває довго, відповідно вирок виносять через деякий час», - скаже О.Мицик.

Олег Мицик також зауважив, що правоохоронці також не завжди дають конкретні та вчасні відповіді на запити журналістів та громадських організацій. А якщо і дають ці відповіді, то лише формальні.

«Практично всі відповіді на запити від прокуратури та органів МВС мають ввічливу форму, але не містять жодної інформації. Хоча вони не мають права приховувати таку інформацію, оскільки роботу правоохоронців оплачують платники податків», - додав адвокат.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,83
39,95
EUR
42,94
42,99
PLN
9,92
9,95
Оголошення
live comments feed...