• Головна
  • У власність Львова повернули 10 незаконно відчужених приміщень під час "Афери століття"
11:29, 18 липня 2018 р.

У власність Львова повернули 10 незаконно відчужених приміщень під час "Афери століття"

По решті справ іще тривають судові процеси.

Упродовж року на баланс Львова повернули 10 незаконно відчужених приміщень, які вибули за так званою «Аферою століття», - передає 032.ua.

Через суди вдалося скасувати реєстрацію права власності юридичних та фізичних осіб на низку комунальних приміщень, зокрема, за адресами: Старознесенська, 194; Дрогобича, 4; Зелена, 202; Тесленка, 2; Замкова, 9; Шота Руставелі, 32; Ярошинської, 1; Антоновича, 56; Дністерська, 16; Свенціцького, 7.

Читайте також: Державна аудиторська служба спростувала неправдиву інформацію про результати перевірки діяльності управління комунальної власності Львова

«Інші справи про повернення приміщень в комунальну власність ще перебувають в судових провадженнях. На превеликий жаль, справжніх злочинців, які організували та здійснили спробу незаконно набути у власність комунальне майно, таки не засуджено, натомість тривають кримінальні провадження щодо осіб, які були насправді „підставними особами“. Справжні злочинці ще досі на волі. А деяких навіть поновляють на роботі!»,— наголосили в управлінні комунальної власності ЛМР.

Нагадаємо, у листопаді 2016 року у Львові виявили грандіозну аферу, у результаті якої з балансу міста "вивели" кілька десятків комунальних нежитлових приміщень. Раніше сайт 032.ua порозмовляв із керівницею управління комунальної власності ЛМР Інною Свистун, яка розповіла про ситуацію з викраденим майном. А вже на початку липня 2018 року стало відомо, що один з фігурантів "Афери століття" через суд поновився на роботі у ДФС.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #ЛМР #Афера_століття #управління_комунальної_власності
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,63
39,72
EUR
42,67
42,73
PLN
9,91
9,95
Оголошення
live comments feed...