• Головна
  • Магера пригрозив криміналом сисадмінам ОВК за «ліві» ціфри у системі «Вибори»
09:47, 31 жовтня 2012 р.

Магера пригрозив криміналом сисадмінам ОВК за «ліві» ціфри у системі «Вибори»

Заступник голови Центрвиборчкому Андрій Магера пригрозив системним адміністраторам окружних комісій кримінальними справами за неправильні цифри.

Про це він сказав на брифінгу учора, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

Говорячи про ситуацію, коли в електронну систему "Вибори" вносяться дані, які не відповідають даним в паперових протоколах, Магера зазначив, що 29 жовтня такі випадки були на чотирьох дільницях Шевченківського району Києва (округ №223).

"Ми виявили невідповідність і вимагали від окружної комісії перевірити дані, оскільки у протоколах дільничних комісій цифри правильні, а електронні дані не відповідали дійсності", - сказав він.

"Я хочу вірити, що це помилка системного адміністратора, в іншому випадку доведеться звертатися до правоохоронних органів. Це стосується всіх системних адміністраторів у всіх комісіях - уважно потрібно вводити дані. Якщо будуть ознаки навмисного спотворення інформації, будуть питання до правоохоронних органів про порушення кримінальних справ", - зазначив він.

Раніше заступник голови ЦВК Жанна Усенко-Чорна заявила про випадки, коли системні адміністратори окружкомів відправляють в Центрвиборчком "фантомні цифри", які не відповідають даним в протоколах дільничних комісій.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,47
41,51
EUR
45,74
45,79
PLN
10,61
10,64
Оголошення
live comments feed...