• Головна
  • У Львові молоді допоможуть обрати актуальну професію
22:36, 30 жовтня 2012 р.

У Львові молоді допоможуть обрати актуальну професію

Цьогорічний День професійного самовизначення, який припадає на 31 жовтня, поєднав  21-й Ярмарок кар’єри і  День відкритих дверей навчальних закладів.

У його роботі візьмуть участь понад 70 підприємств, установ та організацій різних форм господарювання, які задекларували про наявність майже 1000 вакансій для інженерів-програмістів, інженерів-конструкторів, менеджерів, торгових представників, бухгалтерів, касирів, швачок, верстатників, токарів, фрезерувальників й інших фахівців. Про це інформує прес-служба Львівського обласного центру зайнятості

Захід стане вдалим місцем зустрічі для абітурієнтів. Старшокласники матимуть нагоду отримати достовірну інформацію про потреби та пропозиції ринку праці, поспілкуватися з представниками майже 50 навчальних закладів, які готують фахівців за актуальними професіями. Вони також зможуть пройти тестування на професійну спрямованість.

Також відбудеться обговорення основних аспектів нового Закону України «Про зайнятість населення», що набуває чинності з 1 січня 2013 року. У ньому прописано низку новацій щодо врегулювання ситуації на ринку праці, стимулювання працедавців до створення нових робочих місць, встановлення тісних контактів між навчальними закладами та виробниками. Так, з нового року особи, які отримали професійну кваліфікацію неформальним шляхом, зможуть підтвердити її офіційно.

День професійного самовизначення розпочне свою роботу об 11-00, прес-конференція – об 11-45. Захід відбуватиметься за адресою: м. Львів, вул. Коперника, 17, Палац мистецтв. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...