• Головна
  • У Львові дітям з багатодітних та малозабезпечених сімей організували «Яскраві канікули»
13:54, 29 жовтня 2012 р.

У Львові дітям з багатодітних та малозабезпечених сімей організували «Яскраві канікули»

Сьогодні в усіх львівських школах розпочинаються осінні канікули.

Щоб час відпочинку для діток з багатодітних та малозабезпечених родин минув цікаво та весело, соціальна кампанія «Добрі справи» спільно з культурними та розважальними закладами міста організовує для них комплекс культурно-пізнавальних та розважальних заходів в рамках проекту «Яскраві канікули».

Протягом тижня шкільних канікул на діток з цих родин щодня чекатимуть нові цікаві акції, екскурсії та майстер-класи, які для них підготували організатори.

«До проекту долучилися багато львів’ян, як підприємців, так волонтерів, які своїми зусиллями дарують діткам із соціально незахищених родин справжнє свято. А дитячі усмішки та їхні незабутні враження від яскравих заходів, учасниками яких вони стали, дарують усім нам певність того, що справа ця недаремна», - зазначила координатор соціальної кампанії «Добрі справи» Оксана Івасина.

В рамках соціальної кампанії «Добрі справи» діти з багатодітних та малозабезпечених родин під час канікул продовжують безкоштовно відвідувати міські театри та дитячі розважальні центри. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Львівської міської ради.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,88
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...