• Головна
  • В ЖК «Щасливий» PLATINUM: розпочато продаж квартир!
Новини компаній
13:00, 2 липня 2018 р.

В ЖК «Щасливий» PLATINUM: розпочато продаж квартир!

Новини компаній
В ЖК «Щасливий» PLATINUM: розпочато продаж квартир!

Оголошено старт продажів у ЖК «Щасливий» PLATINUM ! Це комплекс преміум-класу нового покоління, що вирізняється ексклюзивністю та сучасністю. Знаходиться він у Шевченківському районі Львова.

Ми прагнемо створити найкращі умови для активного життя та цікавого відпочинку. Зручне розташування ЖК є вагомим підтвердженням цього. Кожен особисто зможе відчути переваги комплексу, адже тут обладнаний власний паркінг, сам будинок облаштований зручними сервісами, а навколо знаходяться магазини, сквери та зупинки громадського транспорту. Загалом, усе, що потрібно для життя!

Усього в будинку налічуватиметься 22 поверхи: 20 з яких відведені для квартир, а решта – під комерційну нерухомість. Ексклюзивною родзинкою ЖК є тераси та дворівневі пентхауси. Панорамні вікна в будинку створять неперевершену атмосферу та неповторний дизайн. Територія усього житлового комплексу знаходитиметься під цілодобовою охороною. Також для безпеки запроваджено інноваційну систему пожежогасіння та власну котельню, що буде забезпечувати обігрів кожної квартири.

Ми дбаємо про те, щоб ви та ваші родини відчували комфорт та затишок у кожному новому дні! Ознайомитись з плануваннями квартир можна на нашому сайті або ж завітати у наш відділ продажу за адресою вул. Чайковського, 26 та отримати більш детальну інформацію.

Телефонуйте нам за всіма питаннями: 032 229 57 51, 067 814 83 02.

Відчуйте усі переваги нового рівня життя!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,83
39,95
EUR
42,94
42,99
PLN
9,92
9,95
Оголошення
live comments feed...