• Головна
  • Тягнибок на віче у Львові заявив, що ніч на 29 жовтня стане найскладнішою для опозиції
13:57, 26 жовтня 2012 р.

Тягнибок на віче у Львові заявив, що ніч на 29 жовтня стане найскладнішою для опозиції

Лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок учора на площі перед пам’ятником Т. Шевченкові у Львові закликав усіх до загальної національної мобілізації з метою зберегти голоси на виборах і побороти фальсифікацію.

Про це інформує журналіст 032.ua.

Перед виступом на мітингу О.Тягнибок сказав журналістам, що в ніч на 29 жовтня очікується дуже складна боротьба з адмінресурсом та фальсифікаціями.

«Для нас дуже важливо забезпечити максимальну національну мобілізацію, бо на цих виборах будуть просто масові фальсифікації. Нам треба буде зробити все, щоби мобілізувати наших прихильників. 28 жовтня буде дуже складно, а ще складніше буде в ніч на 29, коли будемо боротися проти адмінресурсу тих фальсифікацій» - сказав він.

Олег Тягнибок запевнив, що ВО «Свобода» і партнери з об’єднання «Батьківщина» боротимуться за кожен голос, за справедливі результати голосування, але для цього необхідна буде підтримка усієї громади.

Відтак, він закликав виборців прийти на виборчі дільниці та взяти із собою телефони з фотоапаратами і відеокамерами. А також повідомляти спостерігачів про тих родичів, які в момент голосування перебувають за кордоном і не можуть проголосувати, щоби їх голос не був використаний для фальсифікацій виборів.

«Ми виставляємо по всій Україні своїх спостерігачів, будуть активно працювати наші довірені і уповноважені особи, але ми потребуємо і вашої підтримки. 28 жовтня обов’язково треба прийти на вибори, скажіть вашим сусідам, родичам, знайомим, переконайте їх прийти на вибори, аби не дати владі скористатися їхнім голосом. Від цих виборів буде залежати не просто майбутній парламент, а майбутнє української держави.

Ми співпрацюємо з міжнародними спостерігачами, яких на цих виборах буде дуже багато. Бо всім зрозуміло, чого боїться ця влада: вони бояться мільйона людей на вулиці і бояться міжнародних економічних санкцій. Саме через це ми повинні мати зафіксовані факти зловживань для подальших судових процесів, щоб апелювали до міжнародних інституцій у тому випадку, якщо фальсифікації будуть такими, щоб вибори визнавати не дійсними. І треба бути готовими в ніч на 29 жовтня на наш заклик прийти під виборчі дільниці, коли підраховуватимуть голоси, щоб вимагати чесного, законного прозорого результату», - зазначив О.Тягнибок під час виступу на віче.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...