• Головна
  • Будівництво житла на Цитаделі: депутати, які були присутні в залі, вирішили не долати вето Садового
14:49, 21 червня 2018 р.

Будівництво житла на Цитаделі: депутати, які були присутні в залі, вирішили не долати вето Садового

Жоден депутат ЛМР, із присутніх у сесійній залі, не підтримав скасування вето міського голови Львова на забудову Цитаделі. 

Як повідомляє кореспондент 032.ua, сьогодні депутати повторно розглядали питання "Про надання ТзОВ "Сучасне місто" земельної ділянки та дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок на вул. П. Грабовського, 11". 

Відповідний проект ухвали, депутати підтримали на пленарному засіданні ще 7 червня, але згодом міський голова наклав на цю ухвалу вето. 

Для того, щоб здолати вето міського голови, потрібно було 2/3 голосів депутатів, втім, жоден із депутатів, які були присутні у залі, не голосував за це. 

Нагадаємо, що сьогодні депутати від фракції "Самопоміч" не були присутні при розгляді питань порядку денного. Своє рішення, покинути сесійну залу і не брати участі в розгляді питань, вони мотивуючи тим, що їх обурили слова депутата від фракції "Свобода", які він озвучив ще минулого пленарного засідання. 

Додамо, що 7 червня ухвалу, ініціатором якої став депутат від БПП Григорій Козловський, підтримали 46 із 64 депутатів Львівської міськради. 

Зокрема, "За" тоді проголосувало сімнадцять депутатів "Самопомочі", дев'ять  депутатів БПП "Солідарність", шість депутатів від "Народного контролю", три депутати від "Свободи" і по п'ять від фракцій "УКРОП" та "Громадянська позиція". Також ухвалу підтримав Анатолій Забарило, секретар міської ради Львова. Сам ж Григорій Козловський за ухвалу не голосував. 

Нагадаємо, що  рішення депутатів викликало неабияке обурення у львів'ян. Детальніше про це читайте у нашому матеріалі: На території Цитаделі планують збудувати багатоквартирний житловий будинок: хто із депутатів підтримав це рішення.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Цитадель #будівництво #новиниЛьвова
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,34
39,37
EUR
42,77
42,85
PLN
9,89
9,91
Оголошення
live comments feed...