• Головна
  • У Залізничному районі Львова створять новий сквер
14:29, 21 червня 2018 р.

У Залізничному районі Львова створять новий сквер

У Залізничному районі створять сквер за адресою  вул. О. Кульчицької, 18.

Відповідне рішення у четвер, 21 червня, ухвалили депутати Львівської міськради під час пленарного засідання, інформує 032.ua. 

Згідно з інформаційною довідкою проекту-ухвали , 30 травня 2018 року ініціативні мешканці зареєстровано місцеву ініціативу «Про надання статусу скверу громадському простору за адресою: вул. О. Кульчицької, 18». 

Їм вдалося зібрати 606 підписів громадян України, з яких 602 підписи є дійсними, відповідно «Секретаріат ради» підготувало проект ухвали на підтримку цієї ініціативи, яку депутати в результаті підтримали. 

Тепер, згідно з проектом ухвали,  виконавчий орган міськради, якого визначить міський голова, має підготувати дорожню карту щодо вирішення питань, порушених місцевою ініціативою.

Додамо, що у місцевій ініціативі зазначалося, що влітку минулого року з’явилась інформація про потенційну небезпеку забудови зони рекреаційного призначення за адресою: вул. О. Кульчицької, 18, і мешканці встали на її захист.

У документі також наголошується, що територія на вулиці Кульчицьої є вкрай важливою для мешканців мікрорайону та парафіян Храму Всіх Святих Українського Народу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новиниЛьвова #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,73
39,83
EUR
42,75
42,84
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...