• Головна
  • Куди піти у Львові цього тижня: 7 подій, які не залишать вас байдужими
20:17, 24 червня 2018 р.

Куди піти у Львові цього тижня: 7 подій, які не залишать вас байдужими

Сайт 032.ua підготував для своїх читачів добірку цікавих подій, які варто відвідати у Львові з понеділка, 25 червня, до п’ятниці, 29 червня.

Бандити часу (1981)

Куди піти у Львові цього тижня: 7  подій, які не залишать вас байдужими, фото-1

25 червня о 19:00 у “Кінопалаці” (вул. Театральна, 22) покажуть британську комедію для всієї сім’ї. Маленький Кевін уночі у власній спальні зустрічає кількох карликів, які намагаються забрати його з собою в подорож поза простором і часом. Авантюристи викрали у Вищої Істоти чарівну карту чорних дірок і тепер тікають від свого всемогутнього боса. Окрім цього, за незвичною мапою полює Вселенський дух зла. Вартість квитків: 50 - 100 грн.

Viola & Friends. Mirror Hall

Куди піти у Львові цього тижня: 7  подій, які не залишать вас байдужими, фото-2

26 червня о 19:00 у Львівській опері відбудеться концерт, під час якого зіграють твори для альта композиторів ХХ-го століття та сучасності: П. Гіндеміта, К. Пендерецького та С. Гаврилюка. Вартість квитків: 100 - 200 грн.

Читайте також: 10 причин, чому варто відвідати Форум видавців у Львові

Орна земля

Куди піти у Львові цього тижня: 7  подій, які не залишать вас байдужими, фото-3

До кінця червня у галереї “Зелена канапа” є можливість оглянути сольну виставку живопису Олесі Казнох. У полі уваги авторки - орні землі на узбіччях доріг, якими вона мандрує: геометрично укладена рілля та городи нагадують орнаменти народної вишивки. Вхід вільний.

Шнітке: музика добра і зла

Куди піти у Львові цього тижня: 7  подій, які не залишать вас байдужими, фото-4

28 червня о 19:00 у Львівському органному залі (вул. Бандери, 8) звучатиме камерна музика Альфреда Шнітке. Творчість композитора сповнена емоційних образів, почуттів та роздумів на межі протилежностей. Для відвідувачів звучатиме експресивна соната для віолончелі та фортепіано, світла “Сюїта у старовинному стилі”. Вартість: 50 - 120 грн.

Велопробіг SUMMER CHILLOUT

Куди піти у Львові цього тижня: 7  подій, які не залишать вас байдужими, фото-5

29 червня о 19:00 затяті велосипедисти зберуться біля пам’ятника Іванові Франку, щоби відзначити п’ятиріччя руху Critical Mass Lviv 20-кілометровим велопробігом.

Читайте також: Львівські водії електротранспорту потребують місць для відпочинку: чому це важливо

Виставка плакатів "Дивися. Знайомся. Пишайся!"

Куди піти у Львові цього тижня: 7  подій, які не залишать вас байдужими, фото-6

До кінця червня у бібліотеці ЛНМУ ім. Данила Галицького (вул. Січових Стрільців, 6) є можливість подивитися на “Гордість міста”. Цей проект покликаний систематично висвітлювати досягнення видатних львів’ян. Так, на плакатах відвідувачі можуть познайомитися зі: Стефаном Банахом, Богданом-Ігорем Антоничем, Луцією Фрей, Казімєжем Міхаловським, Оленою Кульчицькою, Карелом Боубліком.

Street Music by Leopolis Jazz 2018

Куди піти у Львові цього тижня: 7  подій, які не залишать вас байдужими, фото-7

29-30 червня у Львові, в рамках Leopolis Jazz Fest працюватимуть відкриті вуличні майданчики, де молоді музиканти будуть знайомити гостей фестивалю із своєю творчістю. Слухачі можуть не тільки відвідати непересічні перформанси на вуличках Львова, а й взяти участь у смс-голосуванні за найкращий колектив. Переможець голосування отримає від фестивалю сертифікат на купівлю музичного обладнання на суму 25 000 грн.

Нагадаємо, більше інформації про актуальні події у Львові можна дізнатися у рубриці “Афіша” на нашому сайті.

*ПОВНЕ АБО ЧАСТКОВЕ КОПІЮВАННЯ МАТЕРІАЛУ БЕЗ ПИСЬМОВОЇ ЗГОДИ РЕДАКЦІЇ ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ І ВВАЖАЄТЬСЯ ПОРУШЕННЯМ АВТОРСЬКИХ ПРАВ

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,15
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...