• Головна
  • У Львові з’явилося 13 нових світлофорів
15:52, 24 жовтня 2012 р.

У Львові з’явилося 13 нових світлофорів

Як зазначили у ЛКП «Львівавтодор», наразі всі вони працюють у тестовому режимі.

Зокрема, у п’яти спостерігаються перепади у роботі. Зараз компанія «Сварко» тестує ці світлофори на предмет якості електроживлення. Йдеться про світлофорні об’єкти на пр. Свободи – пр. Чорновола, пл..Різні – пл. Торгова, вул. Личаківська-Мечнікова, вул. Личаківська – Котика, пішохідний перехід на вул. Чернівецький.

«Наше основне завдання – адаптувати світлофори до наших умов, - каже начальник відділу автоматизованих систем керування рухом ЛКП «Львівавтодор» Мирослав Туркевич. - Світлофори у Львові знаходяться у певній категорії електроспоживання, і її потрібно міняти. Технічні умови на роботу світлофорів видавалися десятки років тому. З шести районів Львова тільки Галицький, Залізничний та частково Личаківський перевірили диспетчери Львівобленерго».

Нагадаємо, світлофори влаштовано на вул. Коновальця – Мельника, вул. Мельника – Чупринки, вул. Чупринки – Горбачевського,  вул. Городоцька – Ярослава Мудрого, вул. Городоцька – Озаркевича, вул. Городоцька – Гоголя, пр. Свободи – пр. Чорновола, пл..Різні – пл. Торгова, вул. Личаківська — Мечнікова, вул. Личаківська – Котика, пішохідний перехід на вул. Чернівецький, вул. Чернігівська – Личаківська.

Загалом, відповідно до проекту з ЄБРР, буде встановлено 28 світлофорних об’єктів вздовж трамвайних маршрутів № 2 та № 6 і облаштовано 1 пішохідний перехід на перехресті вул. Шевченка-Городоцька.

Усі роботи заплановано завершити до 19 жовтня 2013 року. За рахунок коштів ЄБРР фінансується вартість робіт на 2 млн. 705 тис 414 євро, інформує прес-служба ЛМР.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...