• Головна
  • У Львівській обласній раді журналіста послали в ж*пу
10:27, 24 жовтня 2012 р.

У Львівській обласній раді журналіста послали в ж*пу

Учора під час пленарного засідання сесії Львівської обласної ради стався інцидент – депутати зірвали сесійне засідання, бо не було кворуму.

Першими увагу на те, що у залі бракує депутатів (незважаючи на те, що голосувало 64 картки), звернули журналісти.

Перераховувати депутатів взявся позаштатний кореспондент "Газети по-українськи" Євген Борісов. Як розповів колега, саме під час цього перерахунку він наштовхнувся на хамство з боку одного із депутатів.

«Коли ми повідомили представникам аппарату ради про те, що в залі немає кворуму для голосування, голова Львівської обласної ради Панькевич почав кликати усіх до сесійної зали. Я порахував спочатку один ряд, потім перейшов до іншого. Саме в цей момент один із депутатів сказав мені, що біля нього сидить ще один депутат, і попросив  порахувати і його. Я ж сказав, що рахую тільки тих, хто реально присутній у залі. Він пояснив, що його сусід вийшов у туалет, однак я наголосив, що мені однаково. В цей момент він висмикнув картку із сусідського місця і, відвертаючи голову, послав мене: «Тоді пішов ти в ж*пу». Я спробував з'ясувати, чи це мені адресовано, але депутат вийшов», - розповів Євген Борісов.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,72
39,80
EUR
42,70
42,78
PLN
9,80
9,87
Оголошення
live comments feed...