• Головна
  • «Львівелектротранс» запровадив спільні з мережею велопрокату Nextbike абонементи
14:26, 8 червня 2018 р.

«Львівелектротранс» запровадив спільні з мережею велопрокату Nextbike абонементи

У Львові можна буде придбати місячні абонементи на велопрокат та проїзд в електротранспорті.

Сьогодні, 8-го червня, виконавчий комітет міської ради прийняв рішення «Про встановлення вартості місячного спільного електронного абонемента для проїзду в електротранспорті». Про це повідомили у прес-службі ЛМР.

Згідно з цим рішенням, у місті дозволено продаж спільних абонементів сервісу велопрокату Nextbike та «Львівелектротрансу», за яким користувачі зможуть брати велосипеди на прокат та користуватися послугами електротранспорту.

Читайте також: Цими вихідними у Львові триватиме півмарафон: як курсуватиме громадський транспорт

Як повідомив керівник відділу розвитку ЛКП «Львівелектротранс» Ігор Могила, такий квиток не зможуть купити звичайні пасажири, а лише юридичні особи. Першою компанією, яка долучається до цієї ініціативи, є мережа велопрокату «Nextbike». Вона, в рамках своєї послуги з велопрокату, планує купувати ці квитки у ЛКП «Львівелектротранс» і надавати їх своїм клієнтам.

За словами Ігоря Могили, кожент з таких абонементів для компаній коштуватиме 100 гривень, що дешевше, ніж звичайний місячний абонемент на проїзд (150 грн).

«Першим партнером, який підтримав таке рішення стала компанія «Nextbike», яка разом зі своїм місячним абонементом на прокат велосипедів планує додатково надавати своїм клієнтам безкоштовний проїзд в електротранспорті.

Читайте також: У Львові патрульні затримали дівчину, яка у центрі міста хною розмальовувала туристу сідниці

««Львівелектротранс» співпрацюватиме й з іншими компаніями. Ми пропонуватимемо цю послугу фітнес-центрам, аквапарку та, можливо, усім, хто купує місячні абонементи на паркування у ЛКП «Львівавтодор»»,— запевняє Ігор Могила.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#"Львівелектротранс" #Nextbike #Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,78
EUR
42,65
42,75
PLN
9,86
9,91
Оголошення
live comments feed...