• Головна
  • На Львівщині жіночка продавала «легку» горілочку, розбавлену мінералкою
14:25, 23 жовтня 2012 р.

На Львівщині жіночка продавала «легку» горілочку, розбавлену мінералкою

А «настукали» на неї її ж постійні клієнти

Працівники по боротьбі з економічною злочинністю Дрогобицького міського відділу міліції за продаж спиртних напоїв власного виробництва затримали 50-річну громадянку.

У минулому жінка вже притягувалася до кримінальної відповідальності, повідомляє ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

У січні цього року зловмисниця підпільно реалізовувала свої «лабораторні винаходи». Але з часом жінці вдалося налагодити злочинну «комерційну» діяльність. Так звані «споживачі» вже самі приходили до громадянки, частенько крутилися біля помешкання господині. Саме вони розповіли правоохоронцям про «маленький бізнес» винахідливої громадянки.

Цьогоріч у липні підприємлива жінка намагалася збути оковиту постійному «клієнтові». У цей час їх затримали працівники Дрогобицького міського відділу.

Як з’ясували правоохоронці, жінка купувала етиловий спирт та розбавляла його мінеральною водою, що пізніше підтвердила фізико-хімічна експертиза.

Дрогобицьким міським відділом порушено кримінальну справу за частиною 1 статті 204 Кримінального кодексу України (незаконне придбання з метою збуту або зберігання з цією метою алкогольних напоїв, тютюнових виробів або інших підакцизних товарів караються штрафом від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян із конфіскацією незаконно виготовленої продукції та обладнання для її виготовлення).

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...