• Головна
  • Генпрокуратура послала Фаріон до моральної комісії
14:56, 23 жовтня 2012 р.

Генпрокуратура послала Фаріон до моральної комісії

Депутат Львівської обласної ради від ВО «Свобода» Ірина Фаріон сьогодні під час засідання сесії Львівської облради поскаржилася своїм колегам на Генеральну прокуратуру України.

Свободівка повідомила, що остання не захотіла розглядати її звернення щодо висловів регіоналів Колесніченка, який назвав південно-західні діалекти української мови «отрижкою», та депутата з Луганська Мірошника, який вжив щодо українців термін «недораса», інформує журналіст 032.ua.

«Генпрокуратура вирішила, що моє звернення щодо висловлювань Колесніченка не в її компетенції і переказала це звернення до Національної експертної комісії з питань захисту суспільної моралі. Натомість комісія мені відповідає, що не може отримати запис програми «Свобода слова» на каналі ICTV, де й прозвучало висловлювання депутата, бо його знищили через 14 днів у відповідності із законодавством. Так ніби з Інтернету його витерли» - обурилася «свободівка».

Що ж стосується висловлювань депутата Луганської облради Мірошника, який назвав українців «недорасою», то тут комісія, як зазначила Ірина Фаріон, виявилася неспроможною фахово оцінити таке висловлювання і звернулася до спеціалізованих інституцій, щоби вони дали свою оцінку таким висловам.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...