• Головна
  • Недобросовісний підприємець не зміг за два роки відновити будівлю дитсадка у Львові, - ФОТО
12:24, 31 травня 2018 р.

Недобросовісний підприємець не зміг за два роки відновити будівлю дитсадка у Львові, - ФОТО

Місто передало будівлю в оренду для облаштування там дошкільного закладу, який так і не з'явився.

30 травня у Львові перевірили територію дитячого садочку на вулиці Ревуцького, 9, яку два роки тому передали в оренду приватному підприємцю. Тут мали зробити ремонт і вже за півроку відкрити ДНЗ, але як з'ясувалося, приміщення занедбали, - передає кореспондент сайту 032.ua.

Як розповів у соцмережах депутат Львівської міськради Сергій Івах, ним разом з управлінням комунальної власності та управлінням освіти було здійснено виїзну інспекцію, у ході якої виявили незаконне перепланування приміщень та нецільове використання об'єкта.

Читайте також: Старовинна львівська аптека у центрі міста опинилася під загрозою знищення, - ФОТО

"У січні 2016 року він [ДНЗ на Ревуцького, 9 - ред.] був переданий на три роки в оренду ПП «Ерудит». Згідно з умовами договору, будівля мала бути відновлена. Але, як бачимо з фото, ніхто і не планував цього робити. Проте було здійснено незаконне перепланування, що порушує умови договору, позаяк УКВ не надавало жодного дозволу на такі ремонтні роботи. Відповідно до акту обстеження, об’єкт за цільовим призначенням не використовується, стан об'єкту - незадовільний, підлога і стіни не відповідають технічній документації, деякі вікна замуровані, відсутня стінна перегородка, а територія захаращена будівельним сміттям", - розповів Сергій Івах та додав фотографії з території садочка.

Депутат також заявив, що звертатиметься до міського голови Львова з тим, щоб розірвати договір із недобросовісним орендарем з подальшим фінансуванням і відновленням дитячого навчального закладу.

Нагадаємо, у січні 2016 року управління комунальної власності міста провело некомерційний конкурс, за результатами якого було передано нежитлові приміщення по вул. Ревуцького, 9 (площею 353,3 кв.м) в оренду для відкриття ДНЗ. Із шести претендентів, які зголосилися на конкурс, переможцем оголосили ПП "Ерудит", оскільки він "запропонував найбільш реалістичні прогнози щодо створення належних умов для проведення освітніх послуг у цьому приміщенні" та уже мав відповідний досвід: діяльність початкової школи "Ерудит" по вул. Зеленій, 95а і ДНЗ на вул. Лисенка, 39.

Читайте також: 10 подій травня у Львові, за які стає соромно

Згідно з пропозицією, тут вже до кінця серпня 2016 року мали провести ремонтні роботи, а вже у вересні відкрити першу групу дошкільнят. Усього тут мало бути створено 5 груп по 15 дітей.

Додамо, що на вул. Ревуцького, 9 колись діяв дитячий садок №79, який реорганізували та приєднали до ДНЗ №37 у 1996 році.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #ДНЗ #032
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,33
39,40
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...