• Головна
  • Роботи з реконструкції Замарстинівської планують відновити з наступного тижня
10:54, 31 травня 2018 р.

Роботи з реконструкції Замарстинівської планують відновити з наступного тижня

З наступного тижня також відновлять роботи з будівництва дороги в мікрорайоні «Білогорща».

Як повідомив в.о. директора ЛКП «Львівавтодор» Роман Познанський, з наступного тижня планують відновити роботи з реконструкції вул. Замарстинівської. Підприємство отримало висновок експертизи на коригування до проекту, зауваження передано на доопрацювання проектанту. Про це інформує прес-служба ЛМР.

Читайте також: На вулиці Дорошенка у Львові маршрутка збила жінку

«Ремонт Замарстинівської ми розпочали у березні. Однак, під час проведення ремонтних робіт, було виявлено нестійкі ґрунти — плавуни. Тому замовляли додаткове обстеження ґрунтів та вносили корективи до проекту. У цей вівторок ми отримали висновок експертизи. Зауваження передано на доопрацювання проектанту. Плануємо з наступного тижня відновити ремонтні роботи»,— розповів в.о. директора ЛКП «Львівавтодор» Роман Познанський.

За його словами, з наступного тижня також буде відновлено ремонтні роботи з будівництва дороги в мікрорайоні «Білогорща», а ремонт вул. Личаківська і вул. Пластова відбувається за планом.

Читайте також: День захисту дітей: куди піти з малюком у Львові

Нагадаємо, як раніше розповів 032.uaречник ЛКП «Львівавтодор» Олексій Хміль, ремонтні роботи на Замарстинівській, які зупинили наприкінці квітня на невизначений термін, планують поновити після повторної експертизи доопрацьованого проекту реконструкції.

Додамо, проектом реконструкції вулиці передбачено:

— реконструкцію вулиці з трамвайними коліями;

— перекладку каналізаційного колектора по вул. Замарстинівській в межах реконструкції вулиці, заміну ділянок колекторів з бокових вулиць, заміна усіх випусків з житлових будинків та випусків з дощових ринв, заміна усіх дощоприймачів та їх приєднань до вуличних колекторів з влаштуванням гідрозатворів, влаштування колодязів та камер на підключенні до каналізаційної мережі;

— заміну чавунного водопроводу діаметром 150−200 мм вздовж вул. Замарстинівської, заміну ділянок водопроводів з бокових вулиць, влаштування пожежних гідрантів та запірної арматури, влаштування колодязів на підключенні водопроводів з бокових вулиць;

— влаштування дренажу дорожнього полотна;

— влаштування зовнішнього освітлення;

— захист мереж електропостачання, систем зв'язку;

— заміну газопроводів середнього і низького тисків;

— влаштування контактної мережі трамвая.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Замарстинівська #ремонт #ремонтні_роботи_на_Замарстинівській #Львів #032
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...