• Головна
  • Завтра до Львова приїде президент Німеччини
16:22, 29 травня 2018 р.

Завтра до Львова приїде президент Німеччини

Через приїзд високопосадовця у Львові ситуативно перекриватимуть рух транспорту.

Завтра, 30-го травня, у межах дводенного візиту до України до Львова завітає президент Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр. Сьогодні ж у Маріїнському палаці в Києві відбулася його зустріч з Петром Порошенком. Про це інформує прес-служба Президента України.

Читайте також: День захисту дітей: куди піти з малюком у Львові

За інформацією української служби Deutsche Welle, окрім міського голови, також у Львові Франк-Вальтер Штайнмаєр планує зустрітися з головою Львівської облдержадміністрації Олегом Синюткою та головою обласної ради Олександром Ганущиним.

Окрім цього, німецький президент зустрінеться зі студентами та викладачами Львівського національного університету імені Івана Франка. Також планується його зустріч зі школярами з нагоди німецько-українського року мов.

Нагадаємо, президент Німеччини виконує здебільшого представницькі функції, утім, як глави держави наділений великими повноваженнями для розв'язання передусім внутрішньополітичних криз.

Як зазначив у коментарі для 032.ua речник патрульної поліції Львівщини Марʼян Шпитак, за маршрутом слідування президентського кортежу у Львові ситуативно перекриватимуть рух транспорту.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#президент_Німеччини #Львів #приїзд_президента
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,97
40,20
EUR
42,97
43,02
PLN
9,88
9,91
Оголошення
live comments feed...