• Головна
  • Пенсіонерка з Донецька у Львові приснула перцевим балончиком в обличчя школярці
10:01, 28 травня 2018 р.

Пенсіонерка з Донецька у Львові приснула перцевим балончиком в обличчя школярці

В п'ятницю, 25-го травня, поблизу пам'ятнику Степану Бандері у Львові, під час святкування останнього дзвоника виник конфлікт між випускницею школи та пенсіонеркою.

Широкого розголосу цей інцидент набув після того, як подробиці інциденту були оприлюднені в соціальній мережі Facebook, інформує сайт 032.ua.

Так, за словами Вікторії Бущевої, яка є матір'ю однієї з однокласниць постраждалої від балончика випускниці, після урочистих заходів присвячених останньому дзвонику в школі №53, четверо дівчат пішли до пам’ятника Степанові Бандері. Там дівчата робили фотографії, після чого троє з них відійшли в тінь, аби переглянути світлини, а одна з них лишилася, аби передзвонити рідним.

."І саме в цей час, власне, до цієї дівчинки (припускаю, що саме через те, що її обличчя було відкрите, а решта дівчат опустили голови бо переглядали фото), ні сіло ні впало, підходить підстаркувата жінка і пшикає дитині  в обличчя з перцевого  балончика!!!", - йдеться в дописі Бущевої.

Після цього на місце події прийшли батьки та однокласники постраждалої випускниці. Їм вдалося затримани пенсіонерку, яка вже встигла піти в магазин, аби придбати продукти. За інформацією батьків, ця жінка 1943 року народження, а до Львова приїхала з Донецька.

Читайте також на нашому сайті: у Львові під час концерту "Дзідзьо" на "Арені Львів", з трибуни стадіону впав глядач, - ФОТО

У відділі комунікацій ГУ Нацполіції у Львівській області кореспонденту 032.ua підтвердили факт інциденту та розповіли, що пенсіонерка після затримання надала інші свідчення. За її словами, випускниця нецензурно зверталася до неї, тож літня жінка змушена була застосувати перцевий балончик.

Пенсіонерка написала заяву на дівчину за нецензурні висловлювання, хоча мати випускниці спростовує ці звинувачення. Натомість на пенсіонерку склали заяву за застосування перцевого балончика. Крім того, правоохоронці склали три адмінпротоколи: на пенсіонерку, випускницю та на її мати за неналежне виховання доньки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032ua #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,20
39,40
EUR
42,65
42,90
PLN
9,82
9,90
Оголошення
live comments feed...