• Головна
  • Мешканців однієї з багатоповерхівок у Львові позбавили усіх засобі обігріву
17:44, 19 жовтня 2012 р.

Мешканців однієї з багатоповерхівок у Львові позбавили усіх засобі обігріву

Уже третій день підряд мешканці нової багатоповерхівки на вул. Варшавській, 136 у Львові сидять без опалення та електропостачання.

Комфортних умов проживання позбавлені більше 150 жильців будинку через борги теперішнього балансоутримувача – ТзОВ «Львівторгроздріб», інформує журналіст 032.ua.

Як скаржаться мешканці багатоповерхівки, акт про готовність цього будинку до експлуатації було погоджено рішенням виконавчого комітету Львівської міської ради ще на початку лютого 2010 року. Однак досі, як стверджують люди, у будинку до кінця не налагоджене електропостачання, не завершені роботи з будівництва електропідстанції, не працюють ліфти, а також не підключена послуга з гарячого водопостачання.

«Ми не розуміємо, чому міський виконком дав дозвіл на експлуатацію фактично неготового будинку. До того ж, у вівторок нас повністю позбавили електроенергії через борги теперішнього балансоутримувача, і ми тепер не маємо як обігрівати свої помешкання. А в багатьох сім’ях є маленькі діти», - бідкається мешканка цього будинку, пані Лариса.

За словами обурених людей, з цими проблемами вони уже звернулися до депутатів Львівської міської ради. Ті в свою чергу пообіцяли скерувати відповідне депутатське звернення до органів прокуратури, Держархбудконтролю та виконавчим органам.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,72
39,82
EUR
42,75
42,84
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...