• Головна
  • Податкова обіцяє витурити з Львівщини палену горілку
16:30, 19 жовтня 2012 р.

Податкова обіцяє витурити з Львівщини палену горілку

До кінця цього року на території Львівської області буде максимально обмежено виготовлення та продаж фальсифікованого алкоголю. Принаймні цього прагне Управління податкової міліції ДПС у Львівській області.

Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив начальник управління податкової міліції ДПС у Львівській області Руслан Плющ, інформує журналіст 032.ua.

«Ми постараємось зробити так, щоби до кінця року алкогольний фальсифікат зник з полиць магазинів області» - сказав він.

Руслан Плющ також повідомив, що з початку цього року податківці Львівщини виявили 34 злочини, пов'язані з незаконним виготовленням, зберіганням та збутом підакцизних товарів. А з незаконного обігу вилучено такого товару на понад 10 мільйонів гривень.

«У першій половині 2012 року ми можемо похвалитися вагомими здобутками у боротьбі з нелегальним виробництвом та продажем алкогольного фальсифікату. До прикладу, за один раз ми затримали кілька вантажівок з таким алкоголем на понад 6 мільйонів гривень», - зазначив головний податківець Львівщини.

На останок, Р.Плющ повідомив, що тіньовий ринок збуту фальсифікованого алкоголю в області зараз не перевищує 7% від загальних обсягів, хоча ще кілька років тому сягав 30%.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...