• Головна
  • У Львові покажуть півсотні екоплакатів від «4-го БЛОКу»
13:36, 19 жовтня 2012 р.

У Львові покажуть півсотні екоплакатів від «4-го БЛОКу»

22.10–22.11 в музеї-ресторації САЛО відбуватиметься мистецька подія – виставка екологічного плаката Асоціації дизайнерів-графіків «4-й БЛОК».

Виставка «4-й БЛОК» являтиме собою дві змінні експозиції, до яких увійдуть понад півсотні плакатів, що були спеціально згуртовані переважно навколо світової проблеми питної води та глобального потепління.

Ініціативою презентації плакатного доробку «4-го БЛОКу» у Львові є бажання організації підтримати екологічний рух України. Саме тому проект виставки «4-й БЛОК» складатиметься не лише з демонстрації графічного мистецтва. Також планується проведення низки екологічних, мистецьких та благочинних акцій, виступи «еко-мислячих» гуртів, етно-вечірки, кінопокази науково-популярних фільмів, що порушують тему екології та проблем глобалізації, а також, вперше для нас, буде здійснена спроба організації туристично-волонтерського проекту з впровадження унікального каталогу еко-сувенірів.

Організатори виставки запрошують на офіційне відкриття виставки, що відбудеться 22 жовтня о 18:00 та долучитись до прес-конференції того ж дня о 15:00 в музеї-ресторації САЛО, повідомила куратор мистецьких проектів Ярослава Яковлєва.

Довідка

«4-й БЛОК» – це єдиний проект в Україні, що має на меті активне долучення дизайнерів та художників-графіків у вирішення екологічних проблем світу мовою плакатного живопису.

Як невербальний «боєць екологічного альтернативного супротиву» нашої країни, «4-й БЛОК» визнано єдиним українським членом Міжнародної Ради Асоціацій з графічного дизайну ICOGRADA.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...