• Головна
  • Поліція перевірить законність підняття тарифу на проїзд в електротранспорті Львова, - ФОТО
20:20, 23 травня 2018 р.

Поліція перевірить законність підняття тарифу на проїзд в електротранспорті Львова, - ФОТО

ГУ Нацполіції у Львівській області перевірить законність дій виконавчого комітету ЛМР на предмет законності підняття тарифу на проїзд в електротранспорті Львова.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facеbook написав депутат міськради Львова Ігор Зінкевич.

Раніше міський обранець надіслав запити до НАБУ, аби антикорупційне бюро розглянуло можливі протиправні дії керівництва ЛМКП «Львівелектротранс» та членів виконкому Львівської міської ради, в питанні підняття тарифів на проїзд в міському електротранспорті. На думку Зінкевича, рішення підняти вартість проїзду було прийнято з грубим порушенням процедури – без отриманого рішення виконкому про зміну тарифу на проїзд були надруковані квитки зпідвищеною вартістю, що є ознакою нецільового використання коштів комунальним підприємством.

Крім того, про проведення позачергового засідання виконавчого комітету ЛМР, на якому розглядали питання про підняття вартості проїзду в трамваях та тролейбусах Львова, не попередили багатьох міських обранців.

Читайте також: львів'янин просить врятувати водія карети "швидкої" від "ганебного правосуддя".

НАБУ розглянуло запит Ігоря Зінкевича та скерувало заяву на Головне управління Національної поліції у Львівській області. Вже сьогодні, 23-го травня, депутат отримав відповідь від керівника поліції Львівської області Валерія Середи про те, що в межах своєї компетенції управління поліції розпочало перевірку фактів діяльність виконавчого комітету ЛМР. 

Нагадаємо, що нові тарифи на проїзд в електротранспорті діють у Львові з 16-го квітня.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,80
EUR
42,62
42,70
PLN
9,88
9,93
Оголошення
live comments feed...