• Головна
  • У десяти школах Львівщини встановлять компостер для переробки харчових відходів з їдалень
17:07, 22 травня 2018 р.

У десяти школах Львівщини встановлять компостер для переробки харчових відходів з їдалень

Серед переможців всеукраїнського еко-освітнього конкурсу "Компола" опинились 10 шкіл Львівської області.

Загалом, у 200 навчальних закладах України встановлять спеціальні компостери для переробки харчових відходів з їдалень, - передає 032.ua.

Як повідомили у прес-службі ЛОДА, такі компостери встановлять у 3 навчальних закладах міста Львова –  школа №69 і №29, а також у  Львівському фізико-математичному ліцеї-інтернаті при Львівському національному університеті імені Івана Франка.

Читайте також: Куди у Львові можна здати пластикові кришечки. Локації

Окрім цього, такі ж компостери будуть у 7 школах Львівської області: Дрогобицькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №10, Східницькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2, Дрогобицькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №4, КЗ ЛОР «Жовківський навчально-реабілітаційний центр І-ІІІ ступенів «Злагода», Бориславській державній гімназії, Опорному закладі «Рудківська середня загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів імені Володимира Жеребного Самбірського району», Спеціалізованій школі-інтернаті І-ІІІ ступенів м. Рава-Руська.

Встановлення компостерів у школах триватиме до 1 вересня 2018 року.

Читайте також: Львів’яни розробили інтерактивний сайт, який допомагає сортувати сміття

Довідково:

«Компола» – це спільний еко-освітній проект Мінприроди та Міносвіти, спрямований на підвищення рівня екологічної освіти та залучення молоді до практичних навичок сталого розвитку та споживання. Проект був започаткований київськими школярами Нікітою Шульгою та Софією-Христиною Борисюк, і успішно реалізований у 32 навчальних закладах у різних куточках України.

Основна мета проекту – дати додатковий поштовх та ресурс українським школам для розвитку екологічної грамотності учнів, допомогти школярам отримати практичні навички, а не суто теоретичну інформацію, щодо відповідального споживання.

Нагадаємо, раніше сайт 032.ua розповідав, як правильно сортувати відходи.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #ТПВ
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,14
39,20
EUR
42,65
42,75
PLN
9,89
9,94
Оголошення
live comments feed...