• Головна
  • На ІІІ Святі сиру і вина навчатимуть мистецтву винопиття
18:30, 18 жовтня 2012 р.

На ІІІ Святі сиру і вина навчатимуть мистецтву винопиття

Цими вихідними з 19 по 21 жовтня на площі Ринок  відбудуться винні дегустації, де справжні поціновувачі зможуть насолодитися винами відомих виноградних господарств України та виномаркетів і вибрати напій до душі. 

Традиційно дегустацію розпочнуть з легкого білого сухого вина, а завершать солодким червоним вином. Гості матимуть можливість скуштувати понад 40 видів вина. До напоїв подадуть спеціально підібраний сир, домашню випічку та елітний виноград. Дегустації відбуватимуться в затишному наметі, який облаштують комфортним винним залом та гардеробом.

На дегустації представлять вина торгових марок «Французький Бульвар», «Вінтаж Бутік», «Бахчисарай», виномаркету «Аманд» та бутіка Королівства Вин «Вина королів». Порядок дегустації вина розпочнеться з оцінки кольору і зовнішнього вигляду - чистота або прозорість, далі з оцінки аромату, смаку та післясмаку.

Вино - це чудовий напій, який увібрав у себе силу землі та тепло сонячних променів. Воно викликає солодке сп'яніння, наповнює серце радістю, підносить дух. Благородство цього напою безсумнівно заслуговує на те, щоб його вживання стало справжнім ритуалом, завжди було в радість, а головне - на здоров'я. Дегустація вина - це мистецтво, наука і таїнство, але цьому мистецтву може навчитися кожен охочий, зазначають організатори.

А щоб взяти участь у дегустації, необхідно зареєструватись на сайті свята www.cheeseandwine.lviv.ua. Вартість участі у дегустації від 40 до 80 гривень.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,17
EUR
42,97
43,10
PLN
9,87
9,91
Оголошення
live comments feed...