• Головна
  • В середу у Львові звучатимуть сирени
11:21, 15 травня 2018 р.

В середу у Львові звучатимуть сирени

Львівʼян просять долучитися до опитування, аби удосконалити системи оповіщення.

У середу, 16-го травня, впродовж 5 хвилин — з 14:45 до 14:50 проводитимуть навчальне оповіщення населення міста Львова та області за сигналами цивільного захисту з увімкненням електричних сирен та передачі інформації через засоби телебачення та радіомовлення. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Читайте також: Мережу підкорив вчинок водія львівського автобуса, що допоміг пасажирці, якій стало погано

Мета увімкнення засобів оповіщення — навчальна, тому практичні заходи відпрацьовуватися не будуть, тож мешканців просять зберігати спокій. Також для визначення рівня озвучення проводитимуть електронне опитування мешканців.

Як повідомляє управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР, звучання електричних сирен означає сигнал цивільного захисту «Увага всім».

«Почувши сигнал, негайно увімкніть гучномовці проводового радіомовлення, налаштуйте ефірні радіоприймачі на хвилю «Львівського радіо» на частоті 103,3 МГц в ФМ-діапазоні, а телеприймачі перемкніть на ефірні канали «Першого національного» Національної суспільної телекомпанії України, ТРК Львів — Суспільне мовлення (12-й телевізійний канал), або телеканал «Телекомпанії «Львів-ТБ» «ПЕРШИЙ ЗАХІДНИЙ» (57-й телевізійний канал) та прослухайте повідомлення департаменту з питань цивільного захисту», — зазначають в управлінні.

Читайте також: На вулиці Героїв УПА у Львові на будівельному майданчику від падіння щита постраждав 51-річний чоловік

Для визначення рівня озвучення сигналами електросирен території міста Львова проведуть електронне опитування населення. Для участі слід перейти за посиланням. Опитування триватиме з 15:00 16 травня до 24:00 20 травня. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#сирени #Львів #сирени_Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...