• Головна
  • Вночі нетверезий львів'янин накинувся на патрульний автомобіль: подробиці, - ВІДЕО
12:27, 13 травня 2018 р.

Вночі нетверезий львів'янин накинувся на патрульний автомобіль: подробиці, - ВІДЕО

В ніч на 13 травня, на перехресті вулиць Грінченка – Чигиринська на авто патрульної поліції накинувся 23-річний мешканець Львова.

Як повідомляє прес-служба патрульної поліції Львівської області, правоохоронці отримали інформацію про бійку в цьому районі та на службовому авто прямували на місце події.  Згодом поліцейські помітили чоловіка, який вибіг на проїжджу частину та одразу накинувся на автівку поліції.

"Коли чоловік наблизився, то з розгону кинувся на службовий автомобіль поліції, чим завдав механічних пошкоджень. Розбив лобове скло та наніс вм’ятини на капот. Після цього порушник швидко зліз з автомобіля та почав втікати. Патрульні його наздогнали та затримали", - зазначають в прес-службі патрульної поліції.

"Копи" викликали бригаду швидкої допомоги для чоловіка, оскільки підозрювали, що він міг отримати травми після нападу на автівку. Однак він відмовився від допомоги медиків і не зміг пояснити, з яких причин пошкодив службовий автомобіль поліції. 

Патрульні зазначають, що чоловік явно перебував в стані алкогольного сп'яніння. Його затримали та доставили у відділ поліції. 

Читайте також на нашому сайті:

У Львові патрульні штрафують водіїв, які ігнорують регулювальників на дорогах міста, - ВІДЕО.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032ua #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,77
EUR
42,80
42,83
PLN
9,85
9,87
Оголошення
live comments feed...