• Головна
  • Садовий вручив нагороду голові конгресу російських громад західних областей України
15:38, 7 травня 2018 р.

Садовий вручив нагороду голові конгресу російських громад західних областей України

Нагорода викликала неабияке обурення у соцмережах.

5 травня, з нагоди Дня міста Львова, у міській раді відбулося нагородження львів'ян почесними відзнаками та дипломами. Одним із тих, хто отримав подяку від громади міста став генеральний директор ПАТ «Львівський хімічний завод» Анатолій Бобришов, який також є головою конгресу російських громад західних областей України, - інформує кореспондент сайту 032.ua.

Так, політик і народний депутат України VII скликання Юрій Михальчишин написав у соцмережах, що "у Садового остаточно з'їхали з глузду", коли "нагородили подякою чільного львівського ватніка" Анатолія Бобришова.

Читайте також: У Львові два АТП намагалися випустити на маршрут несправні автобуси

"Він же Председатель Координационного совета организаций российских соотечественников западных областей Украины. Один з організаторів традиційних колорадських хороводів на 9 травня, поки ми то не припинили. А ось творчість фігуранта в 2014 році: На думку А. Бобришева, головна причина останніх подій у Криму – неправильна поведінка влади. Кожен президент, що отримав підтримку на сході України, обіцяв запровадити російську як другу державну мову, зближення з Росією, де люди мають родичів. І завжди ставався обман. Що ж, сєпар сєпару, як відомо, ока не виклює.Я вже не питаю, де спецслужби. Я сам собі спецслужба скоро буду", - наголосив Михальчишин.

Садовий вручив нагороду голові конгресу російських громад західних областей України, фото-1

7 травня мер Львова Андрій Садовий прокоментував, чому відзначили Анатолія Бобришова: з його слів, звернення про нагородження гендиректора "Львівського хімічного заводу" надійшло від Ради директорів промислових підприємств Сихівського району. Основною мотивацією стало те, що Анатолій Бобришов працює на підприємстві уже 30 років, 180 людей мають стабільну зарплату, і є якісні результати в роботі.

Садовий вручив нагороду голові конгресу російських громад західних областей України, фото-2

Нагадаємо, ПАТ «Львівський хімічний завод» (ЛХЗ) один із найбільших виробників газів та газових сумішей широкого спектру використання на Західній Україні. Підприємство утворене 1954 року та входить у торгівельну мережу із 15 компаній, 22 філій та понад 50 магазинів-складів ЛХЗ.

Самому Анатолію Бобришову 74 роки, він уродженець Кубані, який оселився у Львові після служби в армії. Окрім керівної посади на хімзаводі, Анатолій Бобришов є головою конгресу російських громад західних областей України та був головним фінансистом діяльності російського культурного центру у Львові, зокрема, його коштом видавали газету "Русскій вєстнік" з антиукраїнськими поглядами.

Додамо, що це не перший випадок, який пов'язаний з російськими громадами у Львові за останні кілька місяців. Так, у кінці березня невідомий "благодійник" передплатив для львіської школи "Будокан" часопис "Русская школа" і придбав десяток українсько-російських словників, яких ніхто не замовляв. Директор школи звернувся з цього приводу до СБУ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #скандал #Бобришов #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...