• Головна
  • За голос одного виборця пропонують 100-200 гривень
17:43, 9 жовтня 2012 р.

За голос одного виборця пропонують 100-200 гривень

Натомість вимагають копію паспорта, і кажуть, що на дільницю приходити вже не потрібно

Виборці перебувають під сильним пресом громадської думки, що, мовляв, всі політичні партії однакові, а тому вважають за потрібне продати свій голос на виборах. Один голос коштує 100-200 грн. Про це сьогодні під час прес-конференції розповіла виконавчий директор ЛОГО КВУ Оксана Дащаківська. 

Такою ситуацією користуються багато політичних партій та кандидатів. Але використовують її для того, щоб очорнити своїх конкурентів, а не для того, щоб дійсно купити голос виборців.

«Були випадки, коли хтось дзвонив виборцям від імені Васюника, від Лопушанського і пропонував 100-200 грн за голос. При цьому, вони вимагали зустрічей з виборцями, але на них ніхто не приходив. Це просто ведеться компрометація цих кандидатів», - розповіла О.Дащаківська.

Водночас, як повідомила виконавчий директор ЛОГО КВУ, у сільських районах Львівщини були зафіксовані факти, коли такі перемовини велися від представників Партії регіонів. Вони пропонували 100 грн за голос, але при цьому вимагали копію паспорта і казали, що на дільницю виборцю уже приходити не потрібно.

«Я застерігаю, що фактично ціна голосу виборця - це не тих 100 чи 200 грн, які їм пропонують. Ціна голосу – це можливість змін в українській політиці, в нашій державі. Якщо ми готові продати свій голос, значить, ми гідні того парламенту, який ми отримаємо після виборів», - додала Оксана Дащаківська.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,47
41,51
EUR
45,74
45,79
PLN
10,61
10,64
Оголошення
live comments feed...