• Головна
  • На Львівщині уже перебувають 20 іноземних спостерігачів
17:20, 9 жовтня 2012 р.

На Львівщині уже перебувають 20 іноземних спостерігачів

Активність міжнародних спостерігачів на цих виборах буде дуже велика, оскільки головний опонент Януковича у в’язниці

Близько 20 міжнародних спостерігачів уже перебувають у Львівській області. Це, зокрема, довготермінові спостерігачі з Канади, Польщі, ОБСЄ та від Міжнародної організації зі спостереження за виборами CIS-EMO. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомила виконавчий директор ЛОГО КВУ Оксана Дащаківська.

Водночас вона повідомила, що дуже велика кількість міжнародних спостерігачів очкується власне у день виборів. У Центральній виборчій комісії вони отримають право на спостереження і посвідчення спостерігача. Крім того, вони не зобов’язані будуть ніде реєструватися і заявляти про свою присутність на будь-яких виборчих дільницях, розповіла О.Дащаківська. Свої результати спостережень іноземні спостерігачі подадуть у звітах для своїх держав і оприлюднять їх в Україні.

«Активність міжнародних спостерігачів на цих виборах буде дуже велика, оскільки головний опонент Януковича у в’язниці. Для іноземних спостерігачів це буде фактично легітимація наступного парламенту і наступних політичних процесів у нашій країні. Визнавати цей парламент чи ні. Визнавати В.Януковича президентом чи не визнавати», - зазначила виконавчий директор ЛОГО КВУ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...