• Головна
  • Львів'янам на замітку: ЛКП "Лев" працюватиме цілодобово та розширить перелік послуг
13:01, 11 квітня 2018 р.

Львів'янам на замітку: ЛКП "Лев" працюватиме цілодобово та розширить перелік послуг

Цього року Перша комунальна ветеринарна клініка ЛКП «Лев» має намір перейти на цілодобовий графік роботи, придбати нове обладнання для клініки та розширити спектр послуг.

Зі слів директора підприємства Оксани Кошак, цілодобово будуть здійснювати прийом безпритульних тварин та домашніх улюбленців, які потребують невідкладної медичної допомоги, - інформує кореспондент сайту 032.ua із посиланням на прес-службу Львівської міськради.

Окрім цього, для ЛКП "Лев" мають намір придбати нове обладнання, з яким хірургічні втручання будуть більш безпечними для тварин. Також до кінця року планують простерилізувати 400 собак і 700 котів, повторно перевакцинують від сказу 200 чотирилапих.

Розвинуть і Центр адопції (всиновлення) безпритульних тварин у львівські родини: зокрема, собаки зможуть перебувати у сім'ях не 10, а 15 діб. Усього на господарів очікують 550 собак.

Читайте також: У Львові розслідують справу про побиття правоохоронцями мешканця Червонограда

У співпраці з іноземними партнерами, у Львові продовжать безкоштовне чіпуванння тварин. У наявності - 5 тисяч чіпів, які необхідні для обліку тварин і успішного її повернення додому, якщо вони раптом загубляться.

Для незахищених категорій населення розширять перелік послуг Першої комунальної ветеринарної клініки ЛКП "Лев" за спеціальними цінами.

Цього року планують розпочати реалізацію проекту з облаштування крематорію, колумбарію (сховища урн після кремації) і цвинтаря для безпечного захоронення домашніх і безпритульних тварин у Львові. Додамо, що раніше у Львові реєстрували петицію щодо облаштування кладовища для тварин.

Біля ЛКП "Лев", на вулиці Промисловій, планують облаштувати вигульний майданчик, де гулятимуть з тваринами як мешканці міста, так і працівники та волонтери підприємства, навчатимуть та тренуватимуть їх. Розроблять також проекти з облаштування аналогічних територій для культурного вигулу собак у різних районах Львова.

Нагадаємо, львів'ян закликають реєструвати своїх тварин у Єдиній базі, наявність жетона у тварини перевірятимуть працівники ЛКП "Муніципальна варта".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #тварини #ЛКП_Лев #032
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,36
39,43
EUR
42,87
43,00
PLN
9,91
9,95
Оголошення
live comments feed...