• Головна
  • У Львові правоохоронці «потрусили» офіс кандидата від опозиції
13:39, 8 жовтня 2012 р.

У Львові правоохоронці «потрусили» офіс кандидата від опозиції

Шукали контрагітацію, але так і нічого не знайшли

Офіс громадської організації «Жінки Батьківщини» на вулиці Городоцькій у Львові «оглянули» правоохоронці, шукаючи контрагітаційні матеріали.

Як відомо, громадську організацію очолює Лідія Котеляк, яка йде в народні депутати від Об'єднаної опозиції.

Як розповіла кореспонденту 032.ua керівник виборчого штабу Лілії Котеляк Олена Живко, обшук розпочався у п’ятницю, 5 жовтня, з самого ранку. Підставою для цього стало начебто затримання в Миколаївському районі юнака з агітками проти одного з кандидатів по округу №123. Хлопець повідомив правоохоронцям, що агітки він отримав того ж дня вранці в офісі «Жінок Батьківщини».

«На обшук офісу ми, звичайно, погодились, бо ніяких листівок проти будь-кого з кандидатів у штабі Лідії Котеляк не було і не може бути», - сказала О.Живко.

Вона також повідомила, що обшук в офісі проводили приблизно півтора десятка міліціонерів під наглядом спостерігачів від ОБСЄ, яких викликали представники штабу. Але провівши цілий день в штабі, правоохоронці так і нічого не знайшли.

Як зазначила Олена Живко, це вже другий візит правоохоронців за два останні дні. Адже напередодні їх навідали працівники ДАІ під приводом звернення від іншого кандидата в цьому окрузі Тараса Батенка. За її словами, у зверненні було зазначено, що на території округу невідомі роздавали з автомобіля агітки проти кандидата Т.Батенка. Окрім того, там були вказані номери машин і були припущення, що ці автівки можуть належати штабу Лідії Котеляк. Міліця оглянула подвір'я штабу і автомобілів з такими номерами не знайшла, зазначила О.Живко.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,72
39,76
EUR
42,74
42,90
PLN
9,85
9,90
Оголошення
live comments feed...