• Головна
  • Львівські олімпійці отримали по 5 тисяч гривень
13:43, 5 жовтня 2012 р.

Львівські олімпійці отримали по 5 тисяч гривень

Мер міста пообіцяв збільшити удвічі фінансування спорту у міському бюджеті 2013 року

10 львівських спортсменів ХХХ літніх Олімпійських ігор отримали від міського голови Львова стипендії по 5 тисяч гривень. Урочисті нагородження спортсменів та тренерів відбулися у приміщенні Львівської міської ради, пише газета "20 хвилин".

Львів'янин Маркіян Івашко під час Олімпійських ігор стріляв із лука. Чоловік тішиться, що місто підтримує спортсменів та заохочує до подальших перемог.

«Хочу подякувати за увагу до нашого виду діяльності. Спорт без підтримки та емоцій втрачає свою актуальність», – зазначив Маркіян Івашко.

У Ратуші без уваги не залишили і тренерів львівських олімпійців. Для них міський голова Львова підготував грамоти та пам'ятні марки.

«Львів – це спортивне місто. Ми хочемо, аби нас підтримували й надалі. Ми обіцяємо, що принесемо на Львівщину ще не одну медаль», – сказав Дмитро Сосновський, тренер із боксу.

«Ми горді нашими тренерами та спортсменами. Вони прославляють Львів та показують приклад успіху. Кошти, які отримали учасники, є невеликі. Я б хотів, аби фінансування спорту у міському бюджеті 2013 року було збільшене вдвічі», – додав Андрій Садовий. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,20
39,40
EUR
42,65
42,90
PLN
9,82
9,90
Оголошення
live comments feed...