• Головна
  • На Львівщині мають намір збільшити видобуток газу
13:03, 29 березня 2018 р.

На Львівщині мають намір збільшити видобуток газу

Цьогоріч на території Львівської області відкриють 13 нових свердловин.

Окрім цього,на Львівщині видали спеціальні дозволи на розробку п'яти нових родовищ, - інформує кореспондент сайту 032.ua із посиланням на прес-службу Львівської ОДА.

Як розповів перший заступник голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський, минулого року у області ввели у експлуатацію 10 нових свердловин, що дає можливість видобувати майже 700 млн м3 газу.

28 березня на Львівщині оглянули нову установку комплексної переробки газу дотискуючої компресорної станції «Держів» Стрийського нафтогазопромислу. У ході огляду, директор з підготовки та транспортування газу ПАТ “Укргазвидобування” Олександр Гордієнко анонсував відкриття першого в Україні віртуального газопроводу у Закарпатській області.

Читайте також: У Львові хочуть створити комісію, яка займатиметься перевіркою пожежної безпеки.

З його слів, віртуальні газопроводи передбачають встановлення компресорних станцій в горах та вивозити звідти натуральний і зріджений газ. Масштабний видобуток має розпочатись уже цього літа. На закупівлю спецтехніки для обробки свердловин витратять більше 6 мільярдів гривень.

За словами директора газопромислового управління “Львівгазвидобування” Олександра Сендеги, на цей рік запланований приріст видобутку газу за рахунок інтенсифікації та нових технологій (контюбінгових установок, промивки, кислотної обробки газу тощо). Компанія проводить роботи на 40 родовищах у 5 областях України, найбільший видобуток газу - на Львівщині.

Нагадаємо, 2017 року на компресорній станції «Держів» Стрийського нафтогазопромислу встановили і пустили в роботу два види найсучаснішого обладнання: установку осушки газу і два нових компресорних агрегати ARIEL.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львівщина #новини #видобуток_газу #родовище #свердловина #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,98
40,04
EUR
43,15
43,25
PLN
10,01
10,05
Оголошення
live comments feed...