• Головна
  • За реконструкцію лікарні на Орлика позмагались фірми змовників та колишнього помічника депутата
11:12, 27 березня 2018 р.

За реконструкцію лікарні на Орлика позмагались фірми змовників та колишнього помічника депутата

Комунальна міська дитяча клінічна лікарня, що розташована на вулиці Пилипа Орлика, в результаті відкритих торгів уклала угоду на реконструкцію внутрішніх інженерних мереж діагностичного корпусу з ТОВ «Сервіскотломонтаж-Львів» на 8,08 млн грн.

Про це повідомляється на сайті електронних закупівель Prozorro, пише видання "Наші Гроші. Львів"

Технічне завдання передбачає, що за ці кошти переможець демонтує та встановить нове трубопровідне обладнання, сантехніку, а також вентиляцію та електроосвітлення. Згідно з кошторисом, витрати підприємства на зарплату працівників дорівнюватимуть 687 тис. грн (8,5% від вартості угоди), а прибуток — 111 тис. грн (1,37%, відповідно).

Крім переможця участь в торгах взяло ще 3 компанії: ПП «Арагас», ТОВ «Вельт кепітал», і ТОВ «Енергоресурс-монтаж». Пропозиції перших двох були значно дешевшими — 6,5 та 7,5 млн грн, але тендерний комітет їх відхилив, оскільки в обох учасників не було низки документів, зокрема банківської гарантії. Раніше ці компанії фігурували в матеріалах «НГ.Львів», зокрема вони вдавали конкуренцію на торгах з ремонту вулиці Арктичної у Брюховичах за 3 млн грн.

Власниками фірми «Сервіскотломонтаж-Львів» є Сергій Липовецький, Віталій Крижанівський, Григорій Скакун та Юрій Цебрівський.

Липовецький раніше був помічником депутата Львівської міськради від БЮТ Олега Породка (2006-2010 рр.).

За даними Prozorro, «Сервіскотломонтаж-Львів» з 2017 року отримало 36 підрядів на 28,6 млн грн, з них 27 угод на загальну суму у 21 млн грн – на території Львівської області.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #Комунальнаміськадитячаклінічналікарня #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,63
39,72
EUR
42,67
42,73
PLN
9,91
9,95
Оголошення
live comments feed...