• Головна
  • На Львівщині молодику тричі не вдалося розміняти фальшиву двохсотку
11:32, 4 жовтня 2012 р.

На Львівщині молодику тричі не вдалося розміняти фальшиву двохсотку

Після четвертої невдалої спроби чоловік вирішив пограбувати магазин.

Мешканець Борислава хотів розрахуватись за товари та послуги сувенірними грошима. Про це повідомляє прес-служба ГУМВС України у Львівській області

«Озброївшись» сувенірною купюрою номіналом у 200 гривень, 32-річний чоловік вирішив поєднати приємне з корисним – проїхатись на таксі та поміняти несправжні гроші на справжні. Коли молодий таксист довіз пасажира до місця призначення, пройдисвіт розрахувався, проте у перевізника не було решти з двохсот гривень.

Шахрай запропонував зачекати доки він не розміняє купюру на дрібніші у кіоску. Однак продавець торгівельного закладу зауважила, що гроші несправжні. При другій спробі розміняти гроші чоловіка знов спіткала невдача. Втретє шахрай зайшов до магазину і замовив товару на суму 166 гривень. Проте, тут також продавець помітила що гроші несправжні. Молодику врешті – решт набридли ці поневіряння, і він, не розплатившись, вибіг із магазину з покупками. Таксисту також не заплатив за поїздку.

Таким чином, чоловік «перекваліфікувався» із шахрая на грабіжника. Проти нього порушено кримінальну справу за статтями 190 (шахрайство) та 186 (грабіж) КК України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...