• Головна
  • Їдемо в Карпати: які замки, гори, водоспади відвідати і хто допоможе організувати ваш відпочинок
Промо
15:00, 13 серпня 2018 р.

Їдемо в Карпати: які замки, гори, водоспади відвідати і хто допоможе організувати ваш відпочинок

Промо
Їдемо в Карпати: які замки, гори, водоспади відвідати і хто допоможе організувати ваш відпочинок

Гірськолижні курорти приваблюють до себе увагу тих, хто хоче зустріти Новий рік і Різдво в найкращому і мальовничому місці. Відпочинок в Карпатах може бути приємним не тільки взимку, але і влітку. У цьому мальовничому краї багато котеджів, готових прийняти великі сім'ї і зберуться навколо їх комфортом і домашнім затишком. Водоспади, термальні джерела, що може бути краще. Дивлячись на всю цю красу, не захочеться і на море їхати. Свіже гірське повітря дозволить і дорослим і дітям зміцнити своє здоров'я і залишить масу приємних вражень в серце. Відпочинок в Закарпатті може бути як активним, так і розслаблюючим, для всіх знайдеться улюблене заняття.

Готель Іванчо Бірток Косино, Закарпатті

І ось не за горами черговий сезон відпусток. Скільки їх було в житті кожної людини, багато з них проходили в одному і тому ж місці, а так хочеться чогось нового, незвичайного і приємного. Їхати за кордон не хочеться, саме там останнім часом зустрічаєш знайомих з України. Так що робити? А відповідь проста, відпочивати у себе на батьківщині, наприклад Закарпатті в Косино, де маса затишних готелів з усіма зручностями і свіже повітря.

Косино відпочинок - це кращий вибір для будь-якого українця і гостя країни. На території готелю є все, що може знадобитися людині: парковка, Wi-Fi, ресторан, ігрові кімнати для дітей, банкомат і багато інших позитивних сторін.

Навіщо їхати за кордон, якщо на території країни є чудові мальовничі місця, до того ж можна відновити свої сили після важкого трудового року.

Європейський сервіс - це термальні басейни і готель Iváncsó Бёрток

На Закарпатті в селі Косонь знаходиться популярний готель "Садиба Іванчо". Родзинкою курортного комплексу є басейн з термальною водою, що знаходиться під відкритим небом цілий рік і велику кількість саун, де можна від душі розслабитися і поліпшити стан здоров'я.

Кращий відпочинок в Закарпатті

В основному корпусі просторий хол з баром і фан-зоною братів Кличко. Всі номери розташовані на верхніх поверхах, тому з вікон відкривається приголомшливий вид. Крім цього для гостей передбачена парковка, безкоштовний інтернет по всій території, бари, ресторани, ігрові кімнати для дітей.

Відпочинок в цьому готелі запам'ятається надовго і в майбутньому захочеться повернутися сюди знову.

Сайт:     https://sanatorii-karpat.com/hotel-ivancso-birtok-kosino-zakarpattia/

Facebook:          https://www.facebook.com/sanatoriikarpat/

Інстаграм:          https://www.instagram.com/sanatorii_karpat/

Бронювання номерів:  +38 (098) 92 85 199; +38 (095) 34 03 682; +38 (063) 67 53 981; +38 (03224) 7-40-47

Курортний комплекс «Rixos-Prykarpattya»

Rixos-Prykarpattya – це унікальний п’ятизірковий діагностичний лікувально-реабілітаційний курортний комплекс, де поруч з природними факторами екологічно чистої зони Прикарпаття застосовуються новітні досягнення медицини та сучасні технології лікувального процесу. Він має відмінну лікувально-діагностичну базу, розвинену інфраструктуру і заслужено вважається одним із найкращих курортів не лише Прикарпаття, але й України.

Комплекс розташований в центрі мальовничої курортної зони на території доглянутого природного парку площею в 12 гектарів. Тут панує особлива атмосфера душевності, комфорту і відмінного сервісу.

КРАЇНА ЗДОРОВ'Я

Rixos-Prykarpattya – ідеальне місце для тих, хто хоче підтримати чи зміцнити здоров'я. Унікальні природні лікувальні фактори, можливість комплексного обстеження, консультації досвідчених лікарів та індивідуальні програми лікувальних і оздоровчих процедур дають можливість досягнути максимального ефекту у лікуванні і профілактиці захворювань.

Rixos-Prykarpattya – єдиний в Україні офіційно сертифікований Міжнародною асоціацією лікарів Майєра (Австрія) центр Майєр-терапії, в якому успішно практикується ця надзвичайно популярна у світі програма очищення та детоксикації.

SPA-КУРОРТ

Крім класичного санаторно-курортного лікування Rixos-Prykarpattya пропонує широкий спектр wellness-послуг. Представлене тут SPA-меню приємно здивує навіть досвідченого spa-гурмана.

ПРОСТІР ВАШОГО КОМФОРТУ

Кожен з 359 затишних та комфортабельних номерів комплексу, від стандартного до апартаментів, гармонійно поєднує в собі зручність, функціональність і домашню атмосферу.

ГАСТРОНОМІЧНЕ ЗАДОВОЛЕННЯ

Своїм гостям Rixos-Prykarpattya пропонує послуги шести барів і двох ресторанів, серед яких – ресторан шведської лінії «Maximus» та ресторан європейської кухні «Portus».

ПРОСТІР ДЛЯ НОВИХ ВРАЖЕНЬ

Чим зайнятися на курорті? Міні-аквапарк і тренажерні зали, тенісні корти під відкритим небом, сучасний спортивний майданчик, закрита аква-зона, боулінг і більярд, шоу-програми – далеко не повний спектр пропозицій комплексу для відмінного відпочинку.

ТЕРИТОРІЯ ДИТИНСТВА

З кожним роком в Rixos-Prykarpattya приїжджає все більше і більше сімей з дітьми. І це не дивно – тут створені всі умови для того, щоб наповнити відпочинок юних гостей позитивними емоціями і незабутніми враженнями. Для найменших гостей працює дитяча кімната, є ігровий майданчик.

Сайт: http://rixos.ua

Тел.: +38 (032) 4771111;

Адреса: Україна, 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Городище, буд. 8

Фейсбук: https://www.facebook.com/rixos.ua

Інстаграм: https://www.instagram.com/rixosprykarpattya

Apart-Hotel MarMaros - двері ,що ведуть у відпочинок

Прекрасні гори Карпати...

Неймовірні краєвиди незалежно від пори року.

Дозвілля на будь-який смак та вік...

В самому центрі курорту Буковель розташований готель Apart – hotel MarMaros!

Вишуканні та затишні номери, апартаменти – прекрасна  можливість приготувати сніданок для коханої людини в номері!

До послуг наших дорогих Гостей – пречудовий СПА-центр готелю, що включає:

  • басейн з джакузі;
  • фінська сауна;
  • турецький хамам;
  • соляна кімната;
  • масажний кабінет (послуга платна).

При поселенні в готель –сніданки , відвідування СПА-центру – уже включені в ціну!

Завітавши  в ресторан готелю – Ви будете приємно здивованні смачними неповторними стравами нашої кухні.

Тільки один їх аромат – зводить з розуму....

Для маленьких туристів ми передбачили  дитячу кімнату.

Ваша малеча матиме змогу розважатись,  а Ви – в цей час -  відпочити.

Посмішка та хороший настрій продовжують життя!

Незабутній відпочинок – додає сил та енергії.

Ми подбаємо про Ваш комфорт та задоволення.

Завітайте в Apart – Hotel MarMaros та нехай ваш релакс буде сповнений справжньої насолоди!

З нетерпінням чекаємо Вас!

Наша адреса: Івано-Франківська обл., ГК ”Bukovel”, с.Поляниця

Тел.: +38 096 949 80 80; +38 066 949 80 80; 

Сайт: http://www.marmaros.com.ua/

Facebook  https://www.facebook.com/aparthotel.marmaros/

Готель "П'ятий Океан"

 Ті умови, що пропонує готель "П'ятий Океан", кардинально відрізняються від стандартного набору для постояльців. Головний концепт закладу - креатив в кожній деталі, прагнення запам'ятатися назавжди. Готель розташований в південній частині Трускавця і сусідить з популярним санаторієм "Карпати". У його створенні проявлена надзвичайна фантазія, всі рішення схильні до вишуканого відбору і гарантовано не знають повторень. Тут сплелися воєдино розкіш і домашній затишок, нетривіальний дизайн і розслаблююча обстановка. Все це дарує високий рівень комфорту кожного відпочиваючого, і відкрито ступає в конкуренцію з найкращими місцями відпочинку на популярних Європейських курортах.

 Готель містить дев'ять номерів підвищеної комфортабельності, і відкритий для розселення 30 осіб одночасно. Все, що потрібно для повноцінного відпочинку - тут викладено в кращому вигляді, включаючи естетичні та гігієнічні аспекти розселення. Тут розташований ексклюзивний спа-центр, де всі бажаючі можуть поправити здоров'я, почистити організм від токсинів і отримати стійкий заряд енергії перед новими звершеннями на роботі. Релакс вам забезпечать водні курси оздоровлення, парна, лазня, фітобар, професійні послуги косметолога та ін.

 Провести вечірнє дозвілля, вас запрошує ресторан "Я і Ти", який зайняв місце легендарного закладу в Трускавці. Неперевершені страви, виступ зірок естради і справжнє естетичне задоволення від креативного оформлення інтер'єру - все це доступно в будь-який час, коли ви відчуваєте голод по прекрасним враженням!

Адрес:

Львовская обл., г. Трускавец, ул. Д.Галицкого, 2

Телефон: +38 096 477 21 55

Сайт: http://karpatypremium.com/

Фейсбук: https://www.facebook.com/5ocean.spa.hotel/

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...