• Головна
  • На честь Кузі з «Братів Гадюкіних» назвуть вулицю
13:11, 3 жовтня 2012 р.

На честь Кузі з «Братів Гадюкіних» назвуть вулицю

Сьогодні автору неофіційного гімну міста «Приїдь до мене у Мостиська» Сергію Кузьминському мало би виповнитися 50 років.

До ювілею лідера легенд українського року «Братів Гадюкіних» у м. Мостиська відкриється вулиця на його честь. Про це інформують ініціатори назвати вулицю іменем Кузьмінського.

25 вересня XXI сесією Мостиської міської ради VI скликання було прийнято рішення N3 про присвоєння назв вулиць у кварталі індивідуальної забудови в районі вулиці Годинівської у м.Мостиська вул.Проектована 5 отримала ім`я Сергія Кузмінського.

Ініціаторам створення вулиці, було важливо, щоб це була нова вулиця майбутньої України, а не переназвана з якогось там Свєрдлова, Косіора чи Дзержинського.

Офіційне відкриття вулиці та концерт пам’яті Сергія Кузьминського відбудеться у п’ятницю, 5 жовтня, у центрі Мостиськ на площі Ринок, початок о 18:00.

У концерті візьмуть участь: «Абу-Касимові капці», «Гич оркестр», «Перкалаба», «King Size», «Супер Вуйки» та колишні учасники «Братів Гадюкіних». Концерт вестиме Андрій Жолоб.

Ініціатива відзначення 50-ліття Кузі у Мостиськах належить Мостиській міській раді, депутатам Мостиської міської ради, середовищу організаторів фестивалю «ФортМісія», ГО "Альтернатива", Компанії "АртМакс" та МО «Дзиґа».

Організатори прийняли принципове рішення про неприпустимість політичної агітації на цій події. Підтримка заходу політичними діячами або чиновниками приймається тільки на умовах повної анонімності.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...