• Головна
  • Косів бідкається, що у нього мала зарплата
12:16, 3 жовтня 2012 р.

Косів бідкається, що у нього мала зарплата

Заступник мера Львова заперечив, що отримує 45 тис. грн

"Моя зарплата, те, що я отримую в банкоматі, складає майже 3 тисячі 300 гривень", - про учора це під час брифінгу повідомив заступник мера Львова з гуманітарних питань Василь Косів, коментуючи поширену у Львові інформацію про те, що його зарплата складає 45 тис. грн.

«Ця інформація — це відверта брехня. Це така позиція імпотента, який нічого не може показати, що він зробив, а відверту брехню застосовує стосовно інших. Я думаю, що в цьому місяці ми побачимо багато такого, тому до цього треба ставитись по-філософськи. Правда і брехня завжди вилазить і рано чи пізно вона буде з’ясована», - наголосив Василь Косів.

«Щодо відряджень, то, звичайно, ми їздимо у відрядження. Бо зв'язки Львова є дуже важливі, тут йдеться не лише про промоцію Львова, але про роботу з інвесторами. Якщо Львів не буде серйозним гравцем на міжнародній арені, то наша стратегія розвитку не може бути виконана», - додає чиновник.

Така заява Василя Косіва пов’язана з розповсюдженими у місті листівками зі зверненням до працівників комунальних підприємств, які прибирають місто. У тексті сказано, що зарплата заступників міського голови Олега Синютки і Василя Косіва складає 45 тисяч гривень, а сам мер Андрій Садовий їздив у закордонні відрядження від Монако до Китаю в той час, коли працівники ЛКП отримували зарплату 1 450 гривень.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,83
39,88
EUR
42,79
42,84
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...