• Головна
  • Де і як придбати слуховий апарат у Львові?
Новини компаній
11:00, 19 березня 2018 р.

Де і як придбати слуховий апарат у Львові?

Новини компаній

На жаль, мало хто потрапляє на прийом спеціаліста з реабілітації слуху вчасно. Зазвичай майбутні пацієнти відкладають візит до лікаря якомога далі. Не звертаючи уваги на перші симптоми, вони часто записуються вже зі значними погіршеннями. Як розпізнати перші сигнали і що робити далі?

Де і як придбати слуховий апарат у Львові? , фото-1

Перші симптоми

Серед перших дзвіночків ви можете помітити наступні:

  • важко сприймати мову співрозмовника в галасливих умовах;
  •  неголосні звуки важко розчути без слухового апарату;
  • важко вести діалог в компанії з кількох осіб;
  •  сприйняття музичних композицій стає бідним і слабким;
  • гучні звуки викликають хворобливі відчуття.

Спеціалізовані центри

Центр слуху «Беттертон», розташований в м. Львів, має прекрасних фахівців-сурдологов, а також усе необхідне обладнання для проведення якісної діагностики слуху. На консультації лікар вивчить всі аспекти вашого способу життя і допоможе підібрати слуховий апарат, повністю відповідний акустичним ситуаціям, в яких ви найчастіше перебуваєте.

Компанія Starkey вже давно зарекомендувала себе і вважається кращим вибором для слухових рішень. Саме їй довіряють наші Центри. Використання новітніх технологій в моделях слухових апаратів Starkey дасть вам можливість насолоджуватися якісним звуком на всіх рівнях частот.

Важливість діагностики

Перш, ніж придбати слуховий апарат, необхідна повноцінна діагностика. Складається вона з аудіометрії та отоскопичного огляду.

Такий огляд пацієнта дозволяє чітко визначити, який апарат йому підійде, адже деякі моделі мають ряд протипоказань. Наприклад, при хронічному отиті лікар не призначить внутрішньовушний або канальний слуховий апарат. Не рекомендується купувати слухові пристрої самостійно. Тільки фахівець зможе врахувати всі аспекти і підібрати найкращий варіант.

Щоб визначити наскільки сильно постраждав слух пацієнта, слухопротезисти використовують аудіометр. Завдяки йому лікар дізнається частоти, що сприймаються обстежуваним. Цю інформацію він отримує при наявності аудіограми – картинки, що відображає граничні можливості слуху на різних частотах

Проаналізувавши ваші особливості і потреби, фахівець підбере Вам всі можливі моделі слухових апаратів, після чого розповість про відмінності та переваги кожного з них.

Настройка слухових апаратів

Цифрові слухові апарати можна індивідуально налаштувати під потреби людини. Серед них:

  • поліпшення розбірливості мови;
  • налагодження якісного звукосприйняття.

Налаштувавши слуховий апарат, спеціаліст «Беттертон» обов'язково проведе для вас кілька остаточних тестів і ви зможете переконатися, що налаштування Вам підходять.

Хоча термін служби слухового апарату багато в чому залежить від користувача та правильного догляду за ним, у середньому вони служать від шести років і довше. Належний догляд охоплює:

  • чищення вушного вкладиша і самого слухового апарата;
  • заміну елементів живлення;
  • звернення в Центр Слуху для проведення діагностики за необхідності.

Втративши слух, ви ніколи не зможете жити колишнім комфортним життям. Однак багато людей знайшли для себе вихід – використання слухових апаратів. Сьогоднішні моделі компактні та непомітні, що дозволяє знову насолоджуватися якісним звуком і спілкуванням.

Слухові апарати допомагають розчути як тихі звуки, так і мову в галасливій обстановці. Особливо вони ефективні для людей, чия втрата слуху стала наслідком сенсонейронних порушень. Вони виникають внаслідок старіння, підвищеного шуму, вживання деяких ліків або хвороби.

Поспішіть!

Якщо Вас навіть трохи турбує стан вух, не зволікайте і терміново записуйтеся на консультацію ЛОР-лікаря, особливо якщо ви його давно вже не відвідували. Професійна діагностика допоможе виявити проблеми на ранніх етапах.

На прийомі фахівець приділить вам максимальну увагу і відповість на всі запитання, а лікар-аудіолог допоможе з'ясувати детальну інформацію про порушення слуху. Тільки комплексний підхід дозволяє в короткі терміни виявити потреби конкретного пацієнта і призначити йому відповідне лікування.

Не варто замовляти слуховий пристрій шляхом доставки, адже без правильних налаштувань і впевненості в тому, що дана модель підходить, ви можете не отримати очікуваного ефекту.

Центр Слуху «Беттертон» відомий своїми кваліфікованими фахівцями в області слухових рішень, які нададуть Вам допомогу при будь-яких проблемах зі слухом. Якщо ви вже вирішили придбати слуховий апарат, то ми з радістю надамо Вам професійну підтримку і підкажемо, який слуховий апарат найкращий у вашій ситуації.

Відвідайте наших лікарів в Центрі Слуху «Беттертон» в м. Львів за адресою: вул. Городоцька, 44, 1-й поверх.

Запис ведеться також за телефонами:

  • (032) 253-69-65
  • (067) 670-87-47
  • (050) 433-37-57
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#слуховіапарати #слуховіприлади #слух #центрдіагностики #Беттертон
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...